Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 60 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 rode paprika, gehalveerd en zonder zaadlijsten 6 dikke sneden brood met havervlokken 15 g boter, gesmolten 150 g kwark 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 16 broodjes Voor het deeg 300 ml water 45 gr boter, in kleine blokjes 485 gr bloem of broodmeel 15 gr glutenmeel 7 gr zout 1 (7[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 300 gr witte asperges zout suiker klontje boter 100 gr gerookte zalm 3 eetlepels maiskiemolie 1 eetlepel gehakte kruiden (bv[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 300 gram gaar (gepocheerd) kippenvlees van een hele kip of 2 filets (zie voorbereiding) 650 gram spinazie 12 zongedroogde tomaatjes (potje),[...]
Bron: smulweb.nlJa!! Vandaag begint de (g)astronomische herfst! Dit is absoluut mijn favoriete culi-seizoen: zoetzure Hollandse appeltjes, sappige peren, dito eendjes ;-),[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.com"Tattie" was een vroeger veelgebruikt woord in mijn studenten- vriendengroep (toegegeven; één vriend zei het wel eens) en betekende zoveel als "smurrie,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 160 gr zachte geitenkaas 1 bosje bieslook, fijn gesneden 1 eetlepel gesneden rucola 250 gr prosciutto 25 gr boter[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 entrecotes lekker zuurdesembrood dat je nog zelf moet snijden of ciabatta 1 eetlepel verse pesto 125 gram ricotta handje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 350 gr aardappelen 4 el olijfolie 1 ui 2 tenen knoflook 1 tl verse tijm 1 middelgrote rode Spaanse peper 1 liter groentebouillon 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 aardappelen 200 g grijze garnalen 150 g Halfvolle Verse Kaas 3 el fijngehakte groene kruiden 2 lente-uitjes Boter peper en zout Voor het[...]
Bron: smulweb.nlOnlangs was ik uitgenodigd op een perslunch van Parmaham (dat kon je hier al lezen). Daar at ik o.a. deze "sushi". Neen, niet de klassieke versie met Nori[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIedere tweede zondag van de maand, van oktober t/m maart, organiseert Bibliotheek Hoogeveen een Bordje Cultuur , een culturele activiteit voorafgegaan door een[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nl