Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Gewoon een plakje bladerdeeg, dunne schijfjes appel, een beetje suiker. Randje insmeren met losgeklopt ei. Oven op 200 graden, 15 minuutjes bakken. (gelijk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke manier om beenham klaar te maken. Lekker met zuurkool! 1 beenham van ca. 500 gram 1 el grove mosterd, 2 el honing Verwarm de oven voor op 140[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNodig: appels, bladerdeeg, amandelspijs, suiker en kaneel Per persoon 1 velletje bladerdeeg ontdooien. De oven voorverwarmen op 200 graden. Appels schillen en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com3 uien, 1-2 teentjes knoflook, 1 flinke prei, 25 gr. boter, 2 tl chilipoeder, 1 grote rookworst, 3 tl Italiaanse kruiden, 4 el pindakaas, 2 el azijn, 1 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 3 oktober Deeg maken van: 450 gram bloem, 10 ml gist, 6 el boter, 10 ml zout, 1 el suiker, 260 ml water vulling: 2 in kleine stukjes gesneden appel,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt op 20 mei Donderdag is er meestal tijd om te bakken, dus weer een wat bewerkelijker brood. Het smaakte als een soort cake. Deeg maken van: 125 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 27 februari In kookboeken heet dit drie-in-de-pan (terwijl ik er toch echt altijd 4 tegelijk kan bakken), maar wij noemen dit dikkerdjes. Is dat[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAppelschijfjes. Weer een Delia Smith recept, maar ze waren niet helemaal gelukt geworden, meer een soort zandgebak dan nep bladerdeeg wat de bedoeling was.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com