Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten Porties : 10 Sauce Hollandaise 5 st zwarte peperkorrels ½ tl mosterdzaad 2 st jeneverbessen 1 el witte wijnazijn 2½ dl witte wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 350 g eendenborstfilet 400 g penne of andere pasta 1½ zonnebloemolie 1 flinke teen knoflook, uitgeperst 2 el fijngehakte verse[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 900 gram zuurkool, uitgelekt 30 gram boter 2 uien, grof gehakt 300 ml runderbouillon 3 hele kruidnagels 1 laurierblad 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gram groene asperges 6 plakken gerookte zalm 6 scholfilets (à 120 g) 2 el verse roomkaas 4 takjes dille 6 kerstomaten 400 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 fazantfilets 2 eetlepels truffelolie 3 takjes tijm 8 dunne plakjes mager gerookt spek 10 jeneverbessen 400 gram verse zuurkool (naturel) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 fazantfilets 2 eetlepels truffelolie 3 takjes tijm 8 dunne plakjes mager gerookt spek 10 jeneverbessen 400 gram verse zuurkool (naturel) 3[...]
Bron: smulweb.nlMoet je koken voor een groot gezelschap en/of heb je maar weinig tijd (moet je, zoals ik, werken op kerstavond of oudejaarsavond...), dan is dit gerecht dé[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIn de garage lag afgelopen zaterdag alweer de tweede haas binnen dit seizoen. Zondag was een mooie dag om er eens mee aan de slag te gaan: een flinke[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlOm de zes maand ben ik te gast bij Delhaize tijdens hun foodshow, een evenement waarop heerlijke nieuwe producten in de kijker worden gezet. Deze keer was de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIk ben op dit moment helemaal van het fermenteren, we vinden het lekker, het is heel erg gezond. Er staan dus potten in allerlei maten met diverse groentes te[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlHoe wordt witte kool zuurkool? Zuurkool is een geconserveerde groente. Door een natuurlijk proces wordt witte kool (een witte kool weegt soms wel 8 kilo) in 3[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIk hield nooit van rode kool, alleen die uit de diepvries vond ik wel lekker. Zo vreemd was dat niet, ik hield vroeger van bijna niet één groente, ik was een[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlBereid in cassis-siroop, en lekker zacht gekruid. Mijn hele gezin vond deze stoofpeertjes héérlijk! We hebben ze gegeten bij zuurkoolstampot. Een héérlijke[...]
Bron: heerlijke-recepten.blogspot.nlIn deze natte barre tijden kunnen we wel een oppepper gebruiken. Dus ik ben een kruiden likeur gaan maken. Wat is eigenlijk het verschil tussen een kruiden[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlHet recept voor hertenragout is van de Belgische kok Jeroen Meeus uit de kookserie 'Dagelijkse Kost'. Het wildseizoen voor hert is van 1 augustus t/m 15 maart.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe zoetzure rodekoolsalade is de laatste week het populairste recept van dit blog. Voor de rodekoolreceptenzoekers is rodekool met Glühwein ook heel lekker. De[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl