Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 4 personen - 1 ui - 1 pakje spekblokjes - 1 bak kerstomaten - 800 gram tomaten pulp (passata) - teentje knoflook - 1 theelepel sambal - verse rozemarijn,[...]
Bron: smulweb.nlLeuke tips tijdens de workshops desembrood bakken Het voorbereiden en houden van een workshop desembrood bakken kost veel tijd en energie. En als je alle uren[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGevulde pasta schelpen; getest en goedgekeurd door Kim! 4 personen Ingrediënten: 24 conchiglioni (maar ik zou er stiekem net iets meer doen, zodat het niet erg[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEen restaurant wat al een tijdje op mijn 'to-visit- lijstje stond was het r estaurant Jamies Fifteen. Ooit in Londen natuurlijk maar ook in Amsterdam zit een[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlAl een paar weken loop ik met mijn hoofd in een moestuinopbouwwolkje. De erker staat al vol met eierdozen en allerlei andere vage bakjes met kiemende zaadjes.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEx-collega's, ook al neem je je voor om contact te houden met hen en nog af te spreken, in de praktijk blijkt dit niet altijd even evident. Contacten[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beEen witte kerst Voor alle mensen die kerstvakantie hebben, is het nu fantastisch! Maar ja.... moet je wel de weg op (of openbaar vervoer), dan is het minder[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAl een paar weken loop ik met mijn hoofd in een moestuinopbouwwolkje. De erker staat al vol met eierdozen en allerlei andere vage bakjes met kiemende zaadjes.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe afgelopen weken is zo veel gebeurd dat ik geen tijd had voor een blogje! Daarom de komende dagen maar een terugblik. Mijn ouders waren 28 jaar getrouwd en[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlEen bordje vakantiegevoel Als je zo'n lekker gevuld bordje voor je neus krijgt, dan kun je alleen maar denken aan Italië? Of een ander warm zuidelijk[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit is qua smaak een wat complexe lasagne. De volle 'umami-smaak' (onze 5e smaak, namelijk de ‘hartige smaak’) is het eerste dat opvalt en dat komt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEen zelfgemaakte pizza blijf ik erg lekker vinden. Ik belegde de pizzabodem* met tomatensaus die ik maakte van een pakje tomatensaus, vermengd met knoflook,[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com