Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 4 personen ± 450 gr varkenshaas 250 g champignons 2 fijngesneden uien 1/2 rode en een 1/2 groene paprika ½ flesje bockbier kruidnagel,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 1 kg polenta zout 500 ml melk olijfolie 6 uien, gesneden 4 teentjes knoflook, geplet 3 wortels, gesneden 1 selderij stengel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlHet is nog prachtig weer. Misschien wel de laatste kans dit jaar om de barbecue aan te steken. Vandaag maken we pinchos morunos, moorse spiesjes, de tapa uit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZuurkool met wortel, aardappels, amandelen en blokjes gebakken tofu Het is zo simpel dat ik ervan overtuigd was dit recept al lang te hebben gegeven. En aan de[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlDe aardappelen, de uien, de spruitjes en het takje rozemarijn komen uit eigen tuin. Het ei door de rösti komt van onze eigen kippetjes en vlees (lam) komt van[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frHet viel niet tegen, in tegendeel. Het gerecht zit knap in elkaar. De gerookte paprika is hierin onontbeerlijk, de appel brengt de tomatensaus in balans en de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze foto is helemaal niet van de laatste winterbarbecue! Ik heb het nog wel geprobeerd om foto’s te maken, maar stuk voor stuk waren ze niet om aan te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAangezien Meneer Marsepein in zijn late jeugd een glühweintrauma heeft opgelopen en ikzelf bij chocolademelk verkeerde associaties heb, moesten onze gasten dit[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAlhoewel ik een zomermens ben kan ook de herfst mij fascineren. De geel gouden bruine roestige kleuren is, zoals eten een genot is, zeker een genot om naar te[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.becourgette met ratatouille-gebakken patatjes-varkenshaasje Ratatouille een echt zomers gerecht!! Maar we missen hier nog steeds de zon, dus we brengen de zon[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beIk vraag in een restaurant niet snel naar een recept, omdat 1) ze het toch niet geven en 2) het net zo gênant is als instagramfoto’s maken van je bord.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl1.50 kilogram aardappel; 750 gram lamslap; 750 gram rundvlees; 5 deciliter wijn (wit); 5 deciliter bouillon (vlees-); 5 stuks ui; 4 stuks kruidnagel; 4 stuks[...]
Bron: smulweb.nl