Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
Ingrediënten 2 uien 4 tenen knoflook 4 eetlepels olijfolie 2 theelepels gedroogde dragon 4 kalfsbiefstukjes peper 4 takjes verse peterselie 12 zwarte[...]
Bron: ah.nlKnoflook heeft door de eeuwen heen een haat liefde verhouding opgebouwd wat betreft zijn reputatie. Het is bewezen dat knoflook het hart versterkt, maar[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlHaas is volgens mij toch wel het lekkerste lokale wild. Gans kan heel lever-achtig smaken. Fazant moet je goed behandelen tijdens het braden anders wordt het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBij het opdoen van inspiratie voor een lekkere saus bij de hazenrugfilets, kwam ik verschillende baktijden voor hazenrug tegen. Een Brit maakt het wel heel[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVolgens mij weet niemand waar het echt vandaan komt, of hoe we aan de naam komen! Maar wij kennen het als piccalilly, en zo houden we het. In de strijd wie het[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlEen echte (kerst)klassieker, rundermedaillons in rodewijnsaus met aardappelpuree en sperzieboontjes! Soms is er namelijk niets zo lekker als een klassiek,[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlGorgonzola is een pittige blauw schimmel die lekker is op een crackertje of in een saus bij de pasta. In de supermarkt verkopen ze tegenwoordig ook Gorgonzola[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlGoede paddenstoelen zijn net zo, al dan niet, lekkerder dan een goed bereide biefstuk. Je hebt geen vlees nodig om een goede maaltijd te eten. Begrijp me niet[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlChocolade is (nog) multifunctioneler dan je denkt, want je kunt er behalve allerlei heerlijke zoetigheden ook een geweldige saus voor bij wildgerechten mee[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nl(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comGourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 50g bloem 50g boter 50 ml cognac 100-200 ml runderboulion 1 teentje knoflook 0.5 potje groene peperbolletjes op vloeistof, niet gedroogd.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 gram Goede biefstuk; bij voorkeur Ossenhaas maar een goedkopere variant kan zeker ook wel! (Biologische slager!!!) - 1 kleine ui - 50[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 1kg lamsbout in stukken van 3+1/2 X 4+1/2cm stukken 1kg varkenshaas in zelfde formaat stukken 1kg ossenhaas (of ander biefstuk soorten) in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 gram Goede biefstuk; bij voorkeur Ossenhaas maar een goedkopere variant kan zeker ook wel! (Biologische slager!!!) - 1 kleine ui - 50[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 50 gr boter 1 kg stoofvlees, in lange repen gesneden zout en peper naar smaak 2 uien, in stukjes gesneden 1 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlHet is weer wildseizoen en ik besef dat het nu echt tijd is om de vorig jaar ingevroren hazenrugfilet uit de vriezer te halen. Wij kregen vorig jaar twee hazen[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl