Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten Porties : 6 2 pond ossenstaart 85 gr reuzel of boter 4 selderij stengels 2 grote wortelen 2 grote uien 4 knoflookteentjes, gehakt 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlAls foodblogger kom je nog eens ergens! Zo was ik onlangs bij De Librije waar ik bij binnenkomst al haast tegen Jonnie Boer aan botste, enorm onder de indruk[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comAanstaande vrijdag speelt Nederland zijn eerste wedstrijd in het WK 2014 en ik ben echt geweldig in de voetbalstemming. Jezus, wat heb ik er veel zin in! Hier[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlZiehier het hoofdgerecht van het 3-gangenmenu van de kookles die ik won dankzij Spar. Voor wie het voorgerecht gemist heeft, klik hier . In tegenstelling tot[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet prachtige uitzicht vanuit de tent op Lago Maggiore Italiaanse vakantie Veel mensen met schoolgaande kinderen hebben de vakantie alweer achter de rug. Maar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlReprise van heerlijk stoofvlees! Sommige recepten die Irene kookt plaatst, zijn heel succesvol en worden duizenden keren bekeken (zoals kipragout ruim 8.000[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWat is pesto? In Nederland is pesto al een aantal jaren hip en overal verkrijgbaar. Echter is de pesto die de meeste Nederlanders kennen, de pesto uit de[...]
Bron: diningindresses.blogspot.nlEnige tijd geleden zat ik op een verjaardag en het ging over aardappels koken. Op een gegeven moment zei ik: wij eten niet zo veel aardappelen. Om mij heen[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 500 g kruimige aardappels (schoongeboend) 1 blik artisjokbodems ((185 g), uitgelekt) 1 ei (gesplitst (eiwit wordt niet gebruikt)) 125 g[...]
Bron: ah.nlVandaag is het de derde adventszondag. Nog anderhalve week, dan is het zover. Wij zijn thuis vooral druk met bakken, vandaag is het Schnitzbrot aan de beurt,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlOke, het is natuurlijk niets bijzonders om naar Xenos te gaan, maar ik was er al een tijdje niet geweest en ik verbaasde mij over het assortiment aan etenswaar[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIk wilde iets met groene asperges maken en kwam dit recept tegen op de website van AH. Ik gebruikte er kant en klare gnocchi voor. Een tijdje geleden maakte ik[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlGnocchi di patata zijn een soort balletjes gemaakt van aardappel en meel. Een Italiaanse pastasoort. Daarvoor moeten de aardappelen eerst worden gekookt en[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlToen ik hoorde dat het nieuwe boek van George Calombaris "GREEK" uitkwam, was ik enthousiast. Ten eerste omdat de Griekse keuken heerlijk is én omdat ik groot[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com