Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen -1 wild kokijn (panklaar) -olie en boter -200 g buikspek in blokjes -300 g blanke champignons (in vieren gesneden) -2 sjalotten (fijn[...]
Bron: smulweb.nlZomaar een morgen eind januari 2014. Een dag die ik anders wil invullen dan alle voorgaande dagen. Even geen gefröbel in de keuken, alle boeken uit het zicht,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comZomaar een morgen eind januari 2014. Een dag die ik anders wil invullen dan alle voorgaande dagen. Even geen gefröbel in de keuken, alle boeken uit het zicht,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comCrème Brûlée wil vertaald zoveel zeggen als ‘gebrande Room’, waarbij het Romige dan een Custard-Vla is. Crème Brûlée is heel makkelijk te maken.[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe Oosterschelde is een natuurpark. Dit betekent dat er niet overal langs de Oosterschelde oesters en andere schelpdieren mogen worden geraapt. Enkele gebieden[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlBij het opstellen van dit kerstmenu zat ik mij af te vragen of er mensen zijn die vis als hoofdgerecht eten met Kerst. Ik denk dat het er niet veel zijn. Wat[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe Oosterschelde is een natuurpark. Dit betekent dat er niet overal langs de Oosterschelde oesters en andere schelpdieren mogen worden geraapt. Enkele gebieden[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlZomaar een morgen eind januari 2014. Een dag die ik anders wil invullen dan alle voorgaande dagen. Even geen gefröbel in de keuken, alle boeken uit het zicht,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comZelfgemaakte ragout is lekkerder Mijn moeder houdt van pasteitjes met ragout. Toen ik opgroeide was het een gerechtje wat regelmatig werd gegeten. Alleen vond[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZelfgemaakte ragout is lekkerder Mijn moeder houdt van pasteitjes met ragout. Toen ik opgroeide was het een gerechtje wat regelmatig werd gegeten. Alleen vond[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOnlangs weer eens in Ouddorp bij restaurant Twins gegeten. Voor de tweede keer heb ik daar hun heerlijke 'kruiden' boter gegeten, beurre Café de Paris. De[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 6 personen 1 reerug van - 1? kg [reezadel] zout, peper 50 g boter of margarine 2-3 el olijfolie 2 el cognac 1 tl rode bessen gelei 3-4 dl wild-of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800gr kippefilet, 1 blik druiven zonder pit,1 kop bloem, 1dl room, 1 glaasje cognac,2 eetlepels boter, 1 kippenbouillonblokje, 1 koffielepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 20 gamba′s * 500 gram tomaten of 50 gram tomatenpuree * 1 lepel gehakte sjalot * 1 dl. cognac * 0,5 liter witte wijn (droog) * 60 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 gamba′s * 500 gram tomaten of 50 gram tomatenpuree * 1 lepel gehakte sjalot * 1 dl. cognac * 0,5 liter witte wijn (droog) * 60 gram[...]
Bron: smulweb.nl