Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 193 recepten
voor 4 personen 2 plakjes dungesneden Parmaham, gehalveerd 8 verse coquillenoten (het witte vlees uit de coquilleschelp is los te verkrijgen of te bestellen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Basisrecept Hollandaise-saus zie bij omschrijving! 1,5 kg witte asperges 8 plakken Parmaham 8 plakken goede gekookte ham 8 plakken bacon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 250 gram bloem 1-2 theelepels mosterdpoeder of mosterd 250 g zachte boter 5 eieren, gescheiden 1-2 theelepels tijmblaadjes 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 250 gr penne pasta 1 eetlepel plantaardige olie 1 groene paprika, in hele kleine blokjes 1 grote tomaat, in hele kleine blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr verse tagliatelle of pasta naar keuze 8 plakjes parmaham 250 gr cherry tomaatjes (gehalveerd) 800 gr verse spinazie 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8-12 plakjes parmaham, circa 125 g in totaal 24 grote, gebruiksklaar gedroogde pruimen, ontpit 4 kleine uien, circa 350 g in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr verse groene asperges, schoongemaakt en evt geschild 4 plakken gruyere kaas 5 plakken parmaham gemalen zwarte peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 1/2 potje gemarineerde artisjokhartjes 1/2 zakje verse basilicum snufje zout versgemalen zwarte peper 1 plak parmaham 4 mooie amuselepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 meloen 4 blaadjes galantine 3 el muskaatwijn Zout en peper 4 plakken parmaham Bereidingswijze Halveer de meloen en verwijder de pitten.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Deeg 140 g bloem 45 g koele boter, in stukjes gesneden 1 tl droge gist 1 ei 2 el lauwwarm water Aspergevulling 4[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 8 mooie dunne plakken Parmaham - 1 bolletje (buffel) mozzarella - 8 gedroogde tomaatjes - 16 kleine zwarte olijven zonder pit - 4 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1/2 potje gemarineerde artisjokharten (a 285 g Sacla) 1/2 zakje verse basilicum a 15 g zout versgemalen zwarte peper 1 plak Parmaham 4 amuse[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 20 2 kroppen ijsberg- of Romaanse sla 225 ml Italiaanse saladedressing 500 gr dungesneden en gezouten Italiaanse ham 900 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 8 zeetongfilets, gekookte 30 gr boter 4 plakjes Parmaham 1 snufje kerriepoeder 1 flesje (250 ml) kookroom 1 sinaasappel zout en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 900 g bloemige aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 8 heel dunne plakjes parmaham, circa 125 g in totaal, zonder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 300 g witte rijst 2 courgettes (ca. 600 g) 4 ongepaneerde kalfsschnitzels (ca. 400 g) zout en peper 8 plakken Parmaham (ca. 70 g) 8[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen - 2 kalfsoesters of welk vlees je lekker vindt - 1.5 dl marsalawijn (italiaanse kookwijn ) - 1.5 dl kookroom - 20 gr parmaham - 3 gr[...]
Bron: smulweb.nlVan sommige kookboeken word ik zo blij! Zo ook van het vrij nieuwe kookboek van Virginie Besancon, Mijn keuken van de zon. Prachtige foto's van schilderachtig[...]
Bron: culi-ing.blogspot.com