Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 51 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 1 ui, fijngesneden 3 teentjes knoflook, uitgeperst 1 tl vers geraspte nootmuskaat 1 kaneelstokje 2[...]
Bron: allrecipes.nlDit heb je nodig: Voor 5 personen: 1 flinke lamsbout; 3 eetlepels mosterd; 2 eetlepels honing; 2 grote fijngehakte uien; 2 geschrapte en in plakjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlAfgelopen zaterdag hebben we een workshop pate maken gevolgd bij Slager in ruste maar niet echt want hij blijft actief en bevlogen over zijn passie, het[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlRijstebrij met Rabarber Een ouderwets dessert.... Nog steeds lekker en nu de rabarber weer in de winkels verschijnt, zeker een aanrader om eens te eten.[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlGestoofde kip in Lo Shui Het geheim van Master Sauce/Meestersaus/ 鹵水/ Lo Shui/ Lu Sui Bladerend door een kookboekje op zoek naar rode kool gerechten, viel mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlPruimentijd! Bij ons in de buurt worden bij boerderijen met pruimenbomen nog hier en daar pruimen verkocht. Dit is een leuk recept om een paar kilo pruimen mee[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 4 personen 8 Iberico wangetjes, ca. 1000 gram 3 Winterpenen 2 witte hele uien 1 rode hele ui 2 stukken selderij 4 teentjes knoflook 2 eetlepels bloem 1[...]
Bron: smulweb.nlHeel lang geleden - toen ik nog jong, knap, onervaren en onbedorven was - volgde ik een cursus "fijne keuken". Het was vlak nadat ik het ouderlijk huis had[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen Bussel jonge, nieuwe wortelen met loof; bakje grote wortelen; klontje boter; peper en zout; sinaasappel; korianderzaadjes; mespunt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Parelhoenfilets 2 eetl. bloem zout en versgemalen peper 2 sjalotten 1 zakje geschaafde amandelen 60 g braadboter 2 eetl. tomatenpuree 250 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 7 3,5 kg stuk biologische gammon (je kan als alternatief beenham gebruiken) zonder been 1 liter verse jus d'orange 8 kruidnagels,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 225 g gedroogde flageolets, ten minste 8 uur geweekt 1 kleine ui, gehalveerd reepje citroenschil 2 laurierblaadjes 10[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 ml visbouillon 1 sjalotje, in schijfjes gesneden 1 plakje citroen 1 laurierblaadje 6 zwarte peperkorrels, geplet 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 g Puy-linzen reepje sinaasappel- of citroenschil 1 laurierblaadje 1 el frambozenazijn 150 g rode aalbessen 1 tl vloeibare[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 550 g reebout, zonder botten, in 4 dunne plakjes gesneden 2 el zonnebloemolie 2 takjes verse tijm 1 laurierblaadje 10 zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 250 g zalmfilet 1 laurierblaadje 2-3 schijfjes ui 5 zwarte peperkorrels 200 g plakjes gerookte zalm 200 g kwark 3 el crème[...]
Bron: allrecipes.nlAfgelopen zondagmiddag had ik een gezellig aantal deelnemers bij elkaar voor de workshop 'Zoet Portugal' waar versterkte wijnen uit Portugal centraal stonden.[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nl