Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 402 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 takjes peterselie 2 takjes verse tijm 1 laurierblaadje een stuk bleekselderij van 7,5 cm 1 blik fijngesneden tomaten, circa[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 800 g gefileerde verschillende soorten vis, bijvoorbeeld kabeljauw, zalm, wijting, schol, enz. 1 prei 2 stengels bleekselderij 4 worteltjes 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 kabeljauwhaasjes á 175 gram of 2 van 350 gram 3 sjalotten, fijngehakt 2 teentjes knoflook, gehakt 250 ml. slagroom 2 volle[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 450 gr verse spinazie 350 gr ricotta 40 gr grof geraspte Parmezaanse kaas 2 eierdooiers 1 ei Peper en zout Bloem of griesmeel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 14 175 g boter 2 uien, gesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 bosje fijngeknipte verse peterselie 2 blikjes (400 g elk)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 grote aardappels, geschild en gehalveerd 450 gr kabeljauwfilet, in stukjes 1 eetlepel boter 1 eetlepel geraspte ui 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 14 1 el zonnebloemolie 1 wortel, in kleine blokjes gesneden 1 el fijngehakte verse gemberwortel 1 teentje knoflook, uitgeperst 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 eieren 175 ml bier 350 ml melk 475 gr patisseriebloem 1 eetlepel bakpoeder 1/2 theelepel baksoda 2 eetlepels maïzena zout en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 225 gr kipvleugels zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 2-4 eetlepels koolzaadolie 2 uien, fijngesneden 1 stengel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (kruimig) 2 el olie 1 rode ui (fijngesneden) ½ rode kool (in reepjes) 1 el honing 1 el rodewijnazijn 75 g boter 600 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 x 750 g iets kruimige aardappelen (geschild) 1 pak kabeljauwfilet (400 g, diepvries) 1 el mosterd 75 g geraspte jonge kaas (zakje 175 g) 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen - 800 gr. gefileerde zeevis naar keuze bv. kabeljauw, wijting, schol, roggevleugel of botervis. - 4 langoustines, scheermessen, venusschelpen[...]
Bron: smulweb.nl