Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 4 175 g linzen 750 ml kippenbouillon 1 grote ui, grofgesneden 600 g aardappelen, geschild en in vieren gesneden 300 g pompoen,[...]
Bron: allrecipes.nlDe ingang van winkel Persepolis [spreek uit: pèr-SEH-pô-liss ] op Kanaalstraat 82 (te Utrecht) is weinig opvallend in de veelheid aan uitgestalde groenten en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen 2 rode paprika`s 1 aubergine 1 courgette 1 schaal haricots verts (150 g) 5 el walnotenolie 5 el balsamicoazijn op hout gerijpt (flesje 250 ml)[...]
Bron: smulweb.nlWat is het? Nar ekşisi (letterlijk: granaatappelzuur) is een granaatappelsiroop die wordt gemaakt door het sap uit de granaatappelzaden te halen. Vervolgens[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlLekkere curry's uit Jamie Olivers kookrevolutie! Deze 2 curry's vind ik de lekkerste uit dit kookboek. Omdat het boek gericht is op ' iedereen kan koken' kan[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlEnige tijd geleden zat ik op een verjaardag en het ging over aardappels koken. Op een gegeven moment zei ik: wij eten niet zo veel aardappelen. Om mij heen[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlGisteren was ik helaas ziek en tegelijkertijd enorm druk. Te druk met mijn gezin om te schrijven! Maar vandaag ben ik er weer, vrijwel beter en vol[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlDit gerecht is super bij koud weer; overdag kun je haar als lunch nuttigen, maar met wat meer tomaten en wat rijst, bulgur of linzen is het ook een heerlijke[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlWat heerlijk als je vriendinnen in het buitenland hebt wonen en je uitgenodigd wordt voor een logeerpartijtje! Nóg leuker als die vriendin als hobby heeft om[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlWat is het? Nar ekşisi (letterlijk: granaatappelzuur) is een granaatappelsiroop die wordt gemaakt door het sap uit de granaatappelzaden te halen. Vervolgens[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlVandaag een keer geen hoofdmaaltijd. Dit is mijn Verstandige Lunch. Deze verstandige lunch heeft alleen maar voordelen, maar daarnaast is ie ook nog gewoon[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlingredienten: restjes groenten in blokjes, mijn favorieten zijn aubergines, courgettes, wortels, pompoen en sjalotjes linzen knoflook kurkuma 2 blikken tomaat[...]
Bron: keukenprinsessen.blogspot.nlAfgelopen najaar waren we op een biologische markt in Amsterdam, geweldig, dat zou de enige reden zijn dat ik daar zou willen wonen. Je kunt er gewoon alles[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlMijn allereerste kookboekreview gaat over I ♥ groente van de Nederlandse columniste Janneke Vreugdenhil. Misschien ken je haar wel van Hoge hakken in de[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 4 personen 4 kleine of 2 grote eendenborsten 250 g spruitjes 200 g groene linzen zout 1 scheutje balsamico-azijn Voor de saus: 500 g gedroogde pruimen[...]
Bron: smulweb.nl