Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 zak (150 gr) waterkers, grof gesneden 175 gr krab uit blik 1 stengel selderie, fijngesneden 2 lente-uitjes, fijngesneden 1[...]
Bron: allrecipes.nlUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet is alweer voorbij dat mooie jaar 2013. Het jaar waarin meer en meer mensen mijn blog ontdekten. In december werden maar liefst meer dan 80.000[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beNo stress! De heerlijkste kerstrecepten vind je hier. Laat mij toe om je aan de hand van eerder verschenen recepten op deze blog een menuvoorstel te doen. Het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIEDEREEN is druk bezig met de voorbereidingen voor de eindejaarsperiode... Cadeautjes zoeken, het kerstmenu voorbereiden,... Sommigen (zoals ik) vinden dit[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bePractice what you preach. Da's één van mijn (vele) motto's. Na 5 dagen op de beurs Classic Event in Kortrijk waar ik mijn vriendin Maureen geholpen heb om haar[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVia Marleen van het blog Eten uit de volkstuin raakte ik bekend met de nom nom nom tag. De nom nom nom tag is een vragenlijstje waarbij je als bezoeker de[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk ben een echte salade eter, dat staat bij mij dan ook bijna dagelijks op het menu, als bijgerecht of gewoon als hoofdmaaltijd. S'middags, s'avonds maakt mij[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deJeej, vandaag heb ik een pizza gebouwd! Wel leuk om te doen opzich ook :) Ik maakte 2 verschillende helften. Één met krab en één met tomaat. Ik zal de[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlVan oorsprong is het een Chinees-Indisch gerecht. Foe yong is het eigerecht. Wanneer je krab toevoegt noem je het Foe yong hai. Met kip heet het Foe yong kai[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten 350 g gnocchini (pasta, biologisch) 3 bosuitjes 2 blikjes extra fancy crab (a 170 g) 3 vleestomaten 1 bekertje crème fraîche (125 ml) zout[...]
Bron: ah.nlEigenlijk zou een mens geen kookboeken meer moeten kopen. Er zijn zoveel kooksites, blogs, YouTube kanalen,... alles is te vinden op het internet. En toch.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beLieve Tirza (@foodzbytirza) tagde mij al een tijdje geleden op Instagram om mijn 10 food favorites te delen. Natuurlijk doe ik mee.. maar dit was nog niet zo[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nl