Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 2025 recepten
Ik wil niet zeggen dat je mij voor ragout wakker kan maken, maar ik vindt het toch wel erg lekker. In mijn "ik ga eens flink in het vooruit koken" heb ik ook[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten: - 4 dunne kalfsschnitzels ca 400 gram - 4 plakken rauwe ham (Parmaham) - 1 bol mozzarella, heel fijn geraspt of in kleine stukjes - 4 el[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 2 grote paprikas - 1 bakje kastanjechampignons - 3 lente-uitjes - 1 sjalotje - 1 teentje knoflook - 1 eetlepel olijfolie - 100 gram zachte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 zalmmoten. 1 kleine prei. 1 kleine ui. 1 teen knoflook. 2 trostomaten. 1 blik tomatenblokjes 5 zongedroogde tomaatjes op olie uit potje 1/2[...]
Bron: smulweb.nlNodig: * Aardappels, harde * Grof zout * Olijfolie * Kruiden die je lekker vindt, bijv. oregano, tijm, paprika etc. Werkwijze: Verwarm de oven voor op 200[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEnglish version of the recipe (potato-omelet with spinach, tomato's and more) - fry 600 gr. potatoes (in small pieces) in some olive oil golden brown. - clean[...]
Bron: plant-aardig.blogspot.comHet is niet echt een recept, meer een samenstelling van wat voorhanden is, ik gebruikte: 4 soorten gedroogde bonen, de avond tevoren in de week gezet (ik weet[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlIngrediënten 1 rode paprika 300 g salami (stuk) 1 el olijfolie 750 g aardappelpuree (zak, diepvries) 450 g andijvie a la crème (zak, diepvries) 2 tl[...]
Bron: ah.nlSoms blijken sommige dingen zó belachelijk makkelijk zelf te ver- vaardigen, dat je je afvraagt waaròm je het eigenlijk altijd alleen maar uit blik hebt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOmdat ik het voor 1 persoon niet altijd handig vind om aardappels te koken, heb ik een aardappelreceptje bedacht dat snel klaar is en toch heel lekker! In 10[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen 5 uitgeperste teentjes knoflook 7 eetlepels olijf- of zonnebloemolie 1/2 dl azijn 1 theelepel gedroogde oregano 1 theelepel gedroogde[...]
Bron: smulweb.nl