Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 2 prei, alleen het wit, in schijven gesneden 12 ingemaakte uien 2 laurierblaadjes 2 el bloem 450[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 4 aubergines, in de lengte in plakken van 1 cm gesneden zout 950 ml melk 110 gr boter 6 eetlepels bloem zout, naar smaak 3[...]
Bron: allrecipes.nlIk waarschuw jullie alvast: onderstaand recept behoeft veel extra's. Kruiden, beetje knof, meer mosterd, etc. Zie het maar als de basis. De reden waarom ik[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comMet een groene salade erbij kan de pissaladière heel goed als hoofdgerecht geserveerd worden. Feestelijk eten in dure tijden, hoe doe je dat? Wel, je hoeft[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIngrediënten voor het deeg: - 300 g bloem - snuf zout - 150 g boter, in blokjes - 1 eidooier -1 el tijmblaadjes Voor de vulling: - 2 aubergines, in plakken - 4[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor het deeg: - 300 g bloem - snuf zout - 150 g boter, in blokjes - 1 eidooier -1 el tijmblaadjes Voor de vulling: - 2 aubergines, in plakken - 4[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comTrek in gehaktballetjes, maar dan anders? Ga eens voor köfte of kofta of kefta of keftedákia, allemaal verschillende benamingen voor deze gehaktballetjes uit[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlVerse ingrediënten uit het seizoen, een eerlijk stuk vlees, meer is er niet nodig om een smakelijk hoofdgerecht op tafel te zetten. Door de knoflook te[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlNa een voorgerecht komt een hoofdgerecht en ik besloot te gaan voor een Grieks gerecht, de moussaka. Ik leg dit gerecht vaak uit als een lasagne maar dan ipv[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlIglo. Wanneer je Iglo hoort, gaat er vast een belletje rinkelen: vissticks, spinazie, de kapitein? Juist, die Iglo. Zoals je misschien wel weet, produceert[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlNa een voorgerecht komt een hoofdgerecht en ik besloot te gaan voor een Grieks gerecht, de moussaka. Ik leg dit gerecht vaak uit als een lasagne maar dan ipv[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlGlamorgan sausages zijn vegetarische worstjes uit, hoe verrassend, Glamorgan, een graafschap in Wales en ze waren vroeger een goedkoop alternatief voor vlees.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten voor het deeg: - 300 g bloem - snuf zout - 150 g boter, in blokjes - 1 eidooier -1 el tijmblaadjes Voor de vulling: - 2 aubergines, in plakken - 4[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comUit zijn kookboek Simple. Je kunt de kip eventueel 3 dagen van tevoren klaarmaken, of 1 maand in de diepvries bewaren. De maislaag moet evenwel op het laatste[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlKorte stop in Andorra: een microstaat tussen Fankrijk en Spanje, in de pyreneeën. We eten Pa Amb Tomaquet (Andorrese lookbroodjes), Canelones a la Andorrana[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.se