Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten 5 el witte wijn 1 el dragonazijn 5 peperkorrels 1 laurierblaadje 75 g boter 2 eidooiers 1½ liter kraanwater 2 el azijn 2 tl zout 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 12 2x basisrecept voor crêpes van deze website 60 gr boter 2 eetlepels ui, fijngesneden 4 eetlepels bloem 250ml melk 175 ml[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de kalfstong: 1,8 kg kalfstong 2 uien 2 selderstengels 1 preiwit 2 grote wortelen 2 teentjes knoflook 1 laurierblaadje 1 takje tijm 1[...]
Bron: smulweb.nlAsperges in de oudheid Versailles, het paleis van de Zonnekoning De asperge groeit van nature in de Oost mediterrane landen (Israël, Libanon, Syrië, etc.). Een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlInmiddels heb ik dit seizoen deze gemarineerde asperges al twee keer gegeten, maar het recept nog niet goed uitgeschreven. Dat moet nu toch wel gebeuren, want[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 1 schaal kipkluifjes (500 g) 1 grote of 2 kleine preien ( (ca. 200 g)) 1 citroen (schoongeboend) 1 schaal kipfilet (300 g, biologisch) 3 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 aardappelgratins (met emmentaler (doos 400 g)) 150 g boter (op kamertemperatuur) 4 entrecotes (op kamertemperatuur) 3 eieren (gesplitst) 1[...]
Bron: ah.nlCrème Brûlée wil vertaald zoveel zeggen als ‘gebrande Room’, waarbij het Romige dan een Custard-Vla is. Crème Brûlée is heel makkelijk te maken.[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDe prijs: een wijnproeverij! Op een zaterdag zo’n 1 ½ week geleden, hebben wij tijdens de wijnproeverij van de Wijnbeurs veel geleerd en gelachen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl600 gram kruimige aardappelen, geschild en in stukken 50 gram roomboter, op kamertemperatuur 1 ei + 2 eidooiers 2 el fijngehakte verse kruiden, bijv.[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlHet is aspergetijd, dus deze witte jongens stonden vanavond op het menu. Meestal serveer ik er nieuwe aardappeltjes bij, maar in het boek Zomer van Yvette van[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIedereen die woont in de westhoek van Schouwen-Duiveland kent Sam Uil. Deze markante persoonlijkheid - grijs baardje, geruit overhemd, onafscheidelijke pet en[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comWe aten nog eens patatjes, zelfs een keer of twee, en voor de eerste keer polenta, vermomd als puree. Verder maakte ik deze week onze diepvries een beetje[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beIngrediënten Porties : 10 600 gr aardappels 1,2 dl room 1,2 dl melk 60 gr eidooier 1 el truffelolie 60 gr belegen kaas, geraspt 50 Shiitake 75 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - zout en cayennepeper - 2 fijngehakte sjalotten - 5 cl witte wijnazijn - 6 peperkorrels - 100 ml witte wijn (droog) - 1 theelepel dragon[...]
Bron: smulweb.nl