Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 399 recepten
Ingrediënten: - 1,75 l volle melk - 1 vanillestokje - schil van een halve citroen, in dikke repen - 200 g fijne kristalsuiker - 300 g arborio risottorijst - 5[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVoor de schilletjes: - 1 sinaasappel - ½ grapefruit - 100 g lichtbruine basterdsuiker Voor de rijstebrij - 200 g kortkorrelige rijst - 1 liter volle melk[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHet ziet er uit als rijst maar het is pasta. Ik heb dit voor het eerst, enkele jaren geleden alweer, gegeten in een Grieks restaurant in -notabene- voormalig[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 3 personen 3 Kippendijen zonder bot met huid 6 gedroogde abrikozen MARINADE 1 teen knoflook Kwart rode peper 1 el Provençaalse kruiden 1 tl ras al[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 350 gr risottorijst zout en vers gemalen zwarte peper 5 el olijfolie 250 gr gesnipperde uien 2 teentjes gesnipperde knoflook 350 gr grof[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 12-16 rauwe ongepelde garnalen, middelgroot (Ik geef de voorkeur aan tijgergarnalen) 6 teentjes knoflook (met schil) 6 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 375g geschilde, in blokjes gesneden pompoen 1 eetlepel olijfolie 1L groentebouillon 1/2 theelepel gehakte verse knoflook 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el extra vergine olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 200 g risottorijst 3 el droge vermout 600 ml hete groentebouillon peper[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 prei, in dunne ringen 600 ml kippenbouillon, apart te verwerken 200 gr ongekookte, kortkorrelige witte rijst 1 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlDit heb je nodig: 20 gram roomboter; 1 grote ui; 2 tenen knoflook; 130 gram rijst (het liefst risottorijst); 30 cl. kippenbouillon; 2 eetlepels tomatenpuree;[...]
Bron: smulweb.nlWaarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl"Vrouwe, dit is lekker! Echt lekker! Ik ben eerlijk he, als 't niet goed is, zeg ik het ook, maar dit is wreed lekker.", zei hij, terwijl hij zeker 3/4 van het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKippenbouillon Na alle kerstdiners en oliebollen en voor ons ook nog een verjaardag op één van de eerste dagen van het nieuwe jaar (onze dochter is 20 jaar[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVerleden week ben ik wel een uur bezig geweest om zevenblad uit de tuin te halen. Meters wortel met hier en daar een nieuwe scheut trok ik uit de grond. Maar[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlWat hebben jullie allemaal enthousiast gereageerd: maar liefst 63 inzendingen kreeg ik! Van veel bloggers zelfs twee inzendingen en van één zelfs drie! Elke[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com