Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 8 8 grote bloemtortilla's, totaal circa 340 g 175 g taramasalata (Griekse saus met viskuit) 75 g waterkers ½ komkommer, in dunne[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 komkommer 1 eetl. wittewijnazijn zout en versgemalen peper 2 pakjes gerookte forelfilet 100 gr minder vet bieslook roomkaas 2 bosuitjes in[...]
Bron: smulweb.nlMeestgegeten gerecht (naast een veelheid aan rauwe groenten pur sang) tijdens mijn dagen van Dr. Mike Moreno's cyclus 1: een grote hoeveelheid (in weinig[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVoordelige BBQ met doe-het-zelf vlees-, vis- en/of groentenpakketjes. Wanneer het BBQ-weer is in Nederland is nogal moeilijk in te schatten. En om nu op een[...]
Bron: dagelijksebespaartips.blogspot.nlEen poosje geleden kwam ik op Pinterest een afbeelding tegen van een Smörgåstårta. Het zag er aantrekkelijk uit, dus 'pinde' ik het plaatje op mijn bord met[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 200 g tilapiafilet (vis) 1 pakje gerookte forelfilet (125 g Foppen) 1 ei (middel groot) 1 eetlepel geraspte mierikswortel (potje Kühne) 3[...]
Bron: ah.nlMet rauwe kool, lekker knapperig, maar rolt iets moeilijker. De koolbladen rollen makkelijker als je ze eerst 20 seconden blancheert. De coolwrap is een platte[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMaki Sushi Ik had geen idee wat ik me bij sushi voor moest stellen toen ik ervan hoorde kouwe kleffe rijst leek me al helemaal niks en dan ging er nog azijn[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlVorige week volgde ik 10 weken paleo en 10 kilo afgevallen! Op Instagram en Facebook deelde ik dit al en kreeg er leuke reactie's op. Dank jullie wel! Sinds we[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 ½ komkommer, in juliennereepjes 8 zachte bloemtortilla's 200 g magere roomkaas 4 eetl. magere yoghurt 2 eetl. bieslook,[...]
Bron: allrecipes.nl4 forels (ontveld en ontgraat) vers gehakte dille 4 stukjes varkensdarm voor de tapenade: 100 gr zwarte olijven (ontpit) 1 eetlepel kappertjes 1 teentje look[...]
Bron: smulweb.nl