Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Vul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR BROODDEEG: 500 g tarwemeel 1 zakje droge gist (7 g) 200 ml helft melk helft water) 4 e olijfolie 1 t zout olijfolie voor deeg randjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Oriëntaals dressing: Azijn 2 el ,Zoete hete chilisaus 100 ml ,Gembersiroop 1 el, sesamolie 3 el ,fijngehakte koreander Arabische[...]
Bron: smulweb.nlVul een gewelde pruim met: .een stukje fetakaas .een stukje geitenkaas .1/2 walnoot .kwark vermeng met fijngehakte pistachenoten en wat peper. Of wikkel een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 80-100 g witte chocolade, fijn gehakt 100 g walnoten, grof gehakt 125 ml slagroom 1 e witte bastedsuiker 250 g Franse kwark 2 e gembersiroop 4[...]
Bron: smulweb.nlAlles wat je zelf maakt, smaakt zoveel lekkerder en er zit, vind ik, een stukje extra beleving aan! Gisteravond zelf biologische aardappeltjes in de oven[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlGebakken, door een cake, met melk of gewoon in de yoghurt. Met havermout kan je zo veel! Het is ontzettend voedzaam en het vult goed, een goed begin van de dag[...]
Bron: createjoyeverydayinlife.blogspot.comMet deze vorm van fermentatie heb je weer eens iets anders. Dan hebben we het over 2 varianten, de melkkefir en de waterkefir. Van de melkkefir gaan we[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlIngrediënten 4 pannenkoeken naturel (koelvers, pak a 5 stuks) 1 bak vanille kwark (500 g) 2 eetlepels blanke rozijnen (zakje a 250 g) 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bak stoofpeertjes ((400 g of 1 blik halve peren op siroop) 2 gemberbolletjes (pot a 450 g) 2 eetlepels gembersiroop (uit pot) ⅓ pak[...]
Bron: ah.nlRabarbertijd. Ik ontwikkelde een cake die precies bleek te passen in het thema van het foodblogevent van deze maand: koken met kruiden. Rozemarijn bleek een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlRabarbertijd. Ik ontwikkelde een cake die precies bleek te passen in het thema van het foodblogevent van deze maand: koken met kruiden. Rozemarijn bleek een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlVandaag is het de derde adventszondag. Nog anderhalve week, dan is het zover. Wij zijn thuis vooral druk met bakken, vandaag is het Schnitzbrot aan de beurt,[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl1,62 Aubergine tosti met kaas 0,69 aubergine Lidl 0,10 kwark, (zie gestoofde komkommers) 0,60 belegen kaas, stukje Aldi 0,15 olie, teen knoflook, basilicum,[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comBiogarde is een heerlijke frisse soort yoghurt die speciale melkzuurbacteriën bevat. Het bestaat voor 90% uit rechtsdraaiend melkzuur. Het mag geen yoghurt[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nl