Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 66 recepten
voor 4 personen 4 Engelse muffins/plakken brioche (of 8 stuks toast) 8 plakken ham 8 eieren 3 eierdooiers 200 g spinazie verse kervel of peterselie 2 el azijn[...]
Bron: smulweb.nlIk kan er niet aan weerstaan en al helemaal niet met de eindejaarsperiode in zicht: ik moet ALLE kookmagazines hebben. Zalig vind ik het om de menusuggesties[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKip met blauwe kaassaus en sherry Was heel lekker. Mag ook wel want dit recept om thuis te maken is van topkok met 3 Michelin sterren Martin Berasategui uit[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl*Ingrediënten (4 personen) 2 maal 2 zalmfilets 50 gr koude boter 1 sjalotje 4 eetlepels kervel (blikje) 1/2 pot visfond (a 380 ml) 2 eetlepels limoensap 2[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlNormaal krijgen we de eerste kookles bij Spermalie maar een heel beperkt menu, vaak scampi's of zalm met currysaus, maar dat was deze week wel even anders. We[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEerlijk is eerlijk. Ik ben niet zo'n fan van eend. Ook niet van duif of kwartel trouwens. Maar dit bord heb ik leeggegeten, met veel smaak, tot de allerlaatste[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be't is herfst. Koud, grijs weer. 's Morgens donker, 's avonds donker. Bah! Dus moeten er manieren gezocht worden om ons humeur op te krikken. Dat kan door 't[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDuif. Da's de enige vleessoort, samen met paardenvlees, die bij mijn ouders nooit ofte nimmer op tafel kwam. Mijn vader was een duivenmelker en was dus[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEigenlijk is het TOTAAL niet slim van mij om zo'n toprecept vandaag op de blog te gooien. Want het zal nooit de statistieken halen. Ah ja, wanneer ik een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 150 gr scholfilet - 150 gr tongfilet - 150 gr zalm 150 gr - schone gamba′s - 1 prei 2 sjalotten - 1 bl laurier snuif oregano - 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlIk houd van dieren (heb 2 poezen en 2 honden) en heel af en toe heb ik al overwogen om vegetariër te worden. Maar meestal duurt die bedenking maar even.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 2 personen 12 oesters, 2 dl. champagne,12 pitloze druiven, 20 gr. koude boter,(versgemalen peper) 1 takje kervel. Handig voor in de keuken! De Smulweb[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 4 wortelen,4 gr.uien,8 knoflooktenen,200 gr.boter,10 cl.olijfolie,lamsschouder,in blokjes van 3 cm,plakken van 4 gr.aardappelen,8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 g groene asperges 120 g boter Het sap en de schil van 1 citroen 1 handje fijngehakte kervel Zout Bereidingswijze Verwijder de harde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el blokjes ontbijtspek 3 el olijfolie 1 el boter of margarine 200 gr. varkenshaas, in blokjes 1 sjalot, fijngesneden 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 1 klapstuk van 500 gram 2 dl rode wijn (of ¼ liter) 1 runderbouillonblokje ½ liter water 10 jeneverbessen 1 teentje knoflook 2[...]
Bron: smulweb.nlHeb ik weer. Ga ik nieuwe recepten bedenken, kom ik groentegewijs niet verder dan bietjes, bieten, biet. Want jaaa, er zijn weer verse bietjes! Afijn, de[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nl