Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties : 8 300 g sushirijst 2 el kristalsuiker 1 tl zout 3 el rijstazijn 2 lente-uitjes, zeer fijn gehakt stukje komkommer van 30 g, zaad[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nl200 gram rondkorrelrijst (geen snelkookrijst) ? dl rijstazijn 1 eetlepel kristalsuiker zout en peper 1 kleine komkommer 3 eieren 4-6 blaadjes nori wasabi[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De marinade We marineren met : 600 tot 800 gram vlees, dat kan kipfilet, varkenshaasje of kalkoenfilet zijn. Ik heb hier kalkoenfilet genomen.[...]
Bron: smulweb.nlSoms heb je van die dagen dat je nog van alles in de koelkast hebt liggen, maar toch niet weet wat je er mee zult maken. Vaak pak ik dan een 'hoofdingrediënt'[...]
Bron: kookstel.blogspot.nlIngrediënten 1 côte de boeuf (ca. 1 kg) 2 tenen knoflook 12 el sojasaus 3 el sesamolie 2 el witte wijn 3 el gembersiroop 4 el zonnebloemolie 2 cm verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 16 reuzengarnalen rauw ongepeld (zak 500 g, diepvries, ontdooid) 1 teen knoflook 1 el arachideolie 1 tl chilivlokken (molentje) 1 cm verse[...]
Bron: ah.nlIJZERRIJKE VOEDING Het is altijd belangrijk om divers en gezond te eten, maar tijdens een zwangerschap helemaal. Je zorgt nu eenmaal voor jezelf en voor je[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nlEigenlijk had ik nooit veel op met de Japanse keuken, misschien ook wel door mijn Indische afkomst. Bij ons thuis was de Japanner al snel de gebeten hond zal[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIn India heb ik vaak groene blaadjes gegeten, meestal in de vorm van saag, een roerbakgerecht met bladgroentes welke op dat moment in het seizoen zijn. Soms[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comSinds 2 oktober ben ik weer eens alcohol vrij. De bedoeling was weer een pauzemaandje in lassen, maar het bevalt me zo goed dat ik er voorlopig mee door ga.[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 4 personen 200 gr zeewolffilet - 200 gr zalmfilet - 200 gr rode poonfilets - 200 gr Sint-Jacobsschelpen - 200 gr schelvisfilets - 200 gr Oostendse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen RECEPTUUR SUSHI:100 gr sushirijst*rijstazijnazijn* RECEPTUUR SUSHI : vissoorten o.a.: zalm, tonijn.RECEPTUUR GARNITUUR:zoetzure gember*[...]
Bron: smulweb.nlSushi 2: * 1 velletje nori * 10 el rijst van het basisrecept * 1 reep paling * 2 el geraspte rode gember (potje) sushi 3: * nori * rijst * 2 repen omelet *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr zeewolffilet - 200 gr zalmfilet - 200 gr rode poonfilets - 200 gr Sint-Jacobsschelpen - 200 gr schelvisfilets - 200 gr Oostendse[...]
Bron: smulweb.nl