Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Kardemom vind ik maar een lastig kruid. Die scherpe smaak, wat moet je ermee? Combineren met pompoen of peer inderdaad. Maar verder? Tijd om iets nieuws te[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlEn toen stond ik opeens met een jicama in mijn handen en met mijn handen in mijn haar. Een Nederlander weet namelijk niet wat een jicama is. Het is geen nieuwe[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlDe zomer zit er alweer bijna op, dus nog even snel een collage wat er allemaal groeide en bloeide in mijn tuintje. De oogst viel absoluut niet tegen dit jaar![...]
Bron: plant-aardig.blogspot.comHet weekmenu van vorige week was wel iets verandert hier en daar, maar alles was weer erg lekker. Alleen de bloemkool-aardappelgratin wou niet goed gaar[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze week in de tas: bloemkool, nasigroenten, paksoi, pastinaak, spruiten en witte champignons Over van vorige week: aubergine, spitskool en cavolo nero kool.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlPoot- en zaaigoed De zaadbestelling is binnen dus het zaaien kan beginnen! De pootaardappelen liggen in een kistje op de logeerkamer voor het raam zodat ze[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWelke kruiden bij welke Groenten! EEN KORTE LIJST DIE JE DAARBIJ een eind op weg helpt. Er zijn altijd meer combinaties mogelijk! Maar deze passen in gepaste[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comWe zijn nu op de helft van dit Parallel Eten aan de Maan-dieet; het gaat door tot nieuwe maan 25-2-2017. Hoe bevalt het parallel eten aan de Maan? Lukt het je[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlWe zijn nu op de helft van dit Parallel Eten aan de Maan-dieet; het gaat door tot nieuwe maan 25-2-2017. Hoe bevalt het parallel eten aan de Maan? Lukt het je[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nl“Geroosterde groente? Ja lekker, maar daar moet altijd zoveel olie bij…!” hoorde ik laatst iemand zeggen. Maar dat is niet helemaal waar. Ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOm allerlei redenen (geen honger, geen tijd, niet thuis) heb ik de eerste week van dit nieuwe jaar amper gekookt. De tweede week maakte ik dat goed door enkele[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beNu overal te koop: spitskool. Ragfijn snijden, wassen en even laten meebakken of stoven. Ook lekker in salades. Is neutraal van smaak, gezond en rijk aan[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlGisterenavond hebben we "De Moestuin Maatschap" een inventarisatie gemaakt van de hoeveelheid zaden in voorraad en aan de hand van de brochure van Boerenbond /[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.comMijn nieuwe moestuin is nu groot genoeg. Hij is 200 m2 groot en heeft een kasje. Ik kan in de winter ook vers eten. Bij Vreeken's zaden in Dordrecht. Een leuk[...]
Bron: opnieuwbegonnen.blogspot.com