Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 93 recepten
Ingrediënten Porties : 6 2 kilo asperges 50 gr boter 50 gr bloem 1 middelgrote ui, fijngehakt ½ liter hete melk ½ bosje basilicum ½ liter aspergebouillon[...]
Bron: allrecipes.nlVoor 4 personen: 1 bussel (500 gr) asperges 8 plakken gerookte zalm takjes dille (geplukt met stengel) 2 eidooiers halve liter room 150 gr boter peper/zout[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlClafoutis is een luchtig Frans gebak uit de regio Limousin. Van oorsprong is het een zoet nagerecht met kersen, maar ook in Frankrijk kennen ze volop hartige[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 250 g witte asperges 1 mespunt suiker 1 mespunt zout 80 g uien, in blokjes 20 g boter 2 el bloem 5 cl melk 1 liter aspergefond 5 cl room 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Voor de soufflé: 50 gram boter (+ extra voor invetten) 50 gram bloem 500 ml melk 1 laurierblad 1 steranijs 3 kruidnagelen 6 eieren,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de soufflé: * 50 gram boter (+ extra voor invetten) * 50 gram bloem * 500 ml melk * 1 laurierblad * 1 steranijs * 3 kruidnagelen *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kg verse witte asperges 400 gr verse spinazie 250 ml halfvolle melk 125 ml slagroom 20 gr roomboter 1 el bloem Beetje citroensap ½[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 blik romige aspergesoep 1 gerookte schelvis 1 verse schelvis een beetje witte wijn 1 eetlepel erwten 2-3 aardappelen 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 muskuskalebas, geschild, zonder zaden en in dobbelsteentjes van 5 cm gesneden, circa 450 g als hij is geschild 2 rode uien, in[...]
Bron: allrecipes.nlWelkom terug in het Kookboekenmuseum waar oud & versleten worden gekoesterd. Ach, die ontroerend knullige jaren zeventig. Als je daar nu op terugkijkt, is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 kilo verse witte (of groene) asperges 125 gr gemalen hazelnoten 80 gr boter 40 gr bloem 225 ml hete groentenbouillon 225 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 700 gr verse groene asperges 250 gr ui, fijngesneden 85g boter 1 snufje zout 6 eetlepels witte bloem 500ml water 1 liter hete[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr verse asperges, schoongemaakt en in stukken van 2,5 cm 80 gr ui, fijngesneden 400 ml kippenbouillon 30g boter 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 900 g bloemige aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden 8 heel dunne plakjes parmaham, circa 125 g in totaal, zonder[...]
Bron: allrecipes.nlIk zal het maar eerlijk zeggen. Ik wil met dit recept vooral even de schorseneren in de spotlights zetten. Want zeg nou zelf; hoe vaak heb je die in het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 2 personen 10 asperges 10 grote gamba`s ongepeld 1 grote moot zalm 1/2 kilo kruimige aardappelen 30 gr zeekraal 4 el slagroom roomboter +/- 300 ml melk 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 ml kookroom melk eieren 50 ml water 2 eetlepels mosterd 50 g boter 200 g hamblokjes 150 g geraspte oude kaas 1 pak mix voor quiche naturel[...]
Bron: smulweb.nl