Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 139 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 200 gr volkorenrijst 30 gr boter 1/2 ui, versnipperd 50 gr fijngehakte pecannoten handje fijngehakte peterselie 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 16 het wit van 1 ei 100g donkerbruine basterdsuiker 2 eetlepel kaneelpoeder 1 theelepel gemalen kruidnagel 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 16 1 tl kardemompeulen stukje kaneelstok van 2,5 cm 2 kruidnagels 1 tl zwarte peperkorrels 1 tl komijnzaad 1 tl korianderzaad 2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 50 g ongezouten cashewnoten 200 g sugarsnaps 200 g jonge maïs, gehalveerd 1 rode paprika, zonder zaden en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 Voor het notenlaagje 4 eetl. gele basterdsuiker 4 eetl. bloem ½ theel. kaneel ⅛ theel. zout 30 g boter, in blokjes 40 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 Fruit 1 rijpe mango, in blokjes 30 gr roomboter 3 eetlepels suiker 1 theelepel verse gember, fijngesneden Crumble 30 gr bloem 40[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nl235 gram bloem; 75 gram roggemeel; 1 1/2 koffielepeltje bakpoeder; 1/2 koffielepeltje dubbel koolzure soda (zuiveringszout, te koop bij de drogist); mespunt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo riblappen 4 grote uien 8 tenen knoflook stukje verse gember van 4 cm 1 stengel sereh 2-3 eetlepels plantaardige olie 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 30 gr. Boter 6 kippendijen 2 tn. Knoflook (gepeld) 1 cm3 Gember (vers) 50 gr. Cashew noten (ongezouten) 2 tomaten (zaadlijsten verwijderd) 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 170 g gedroogde dadels, ontpit en in vieren gesneden - 170 g gedroogde abrikozen, in vieren gesneden - 200 g walnoten, amandelen of pecannoten[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comAmarettoparfait met kaneelsiroop Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comVoor het maken van een Indisch gerecht gebruik ik meestal zakjes met boemboe’s. De kruidenmixen van ‘Indonesia’ en ‘Sarirasa’[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.com