Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Dit heb je nodig: Voor de pannenkoeken: 6 volle eetlepels bloem; 300 ml. melk; 2 eieren; 1 eetlepel gesmolten boter (of olie); 1 mespunt zout; 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlVoor de pannenkoeken: 250 ml. volle melk, 2 eieren; 1 eetlepel olie of gesmolten boter; 80 gram bloem; peper en zout. Voor de vulling: 250 gram gehakt; 250[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor de pannenkoeken: 6 volle eetlepels bloem; 300 ml. melk; 2 eieren; 1 eetlepel gesmolten boter (of olie); 1 mespunt zout; 1 mespunt[...]
Bron: smulweb.nlVoor de pannenkoeken: 250 ml. volle melk, 2 eieren; 1 eetlepel olie of gesmolten boter; 80 gram bloem; peper en zout. Voor de vulling: 250 gram gehakt; 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen - 8 paprika`s - 400gram rundergehakt - 125 gram basmatirijst - 1 kaneelstokje - 2 kruidnagels - 1 1/2 tl kardemom - 1 tl kurkuma - 1 ui - 2[...]
Bron: smulweb.nlDikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlDeze muffins heb ik gevonden via culy.nl. Ik vond ze erg lekker maar een klein beetje te zoet. Ik neem hier het originele recept over maar doe enige suggesties[...]
Bron: evakooktover.blogspot.nlIk kook meestal prima maaltijden voor heel weinig geld. Ik krijg weleens de vraag: Is dat niet duur, dat vegan koken? Niet dus, want vlees is volgens mij nog[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlDit recept komt uit Ottlolenghí’s laatste kookboek Plenty More. Ingrediënten voor 4 tot 6 personen: 1 kleine bloemkool (450 gram), stronk en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIk kook meestal prima maaltijden voor heel weinig geld. Ik krijg weleens de vraag: Is dat niet duur, dat vegan koken? Niet dus, want vlees is volgens mij nog[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlOm die titel meteen maar even recht te zetten: het recept hieronder maakt palak paneer: een Indiase spinaziesaus met blokjes paneer (paneer is een zachte,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJa, dat klinkt misschien raar, bloemkoolcake, maar als ik nu eens zeg dat deze hartige 'taart' een recept is van Yotam Ottolenghi (uit Plenty More ), wat zeg[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlOm die titel meteen maar even recht te zetten: het recept hieronder maakt palak paneer: een Indiase spinaziesaus met blokjes paneer (paneer is een zachte,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet oorspronkelijke recept is een bloemkooltaart van Ottolenghi, maar de bloemkool heb ik vervangen door koolrabi. Die groeide namelijk mooi in onze tuin en[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl