Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Ingrediënten Opbrengst : 16 broodjes Voor het deeg 300 ml water 45 gr boter, in kleine blokjes 485 gr bloem of broodmeel 15 gr glutenmeel 7 gr zout 1 (7[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr verse groene asperges, schoongemaakt en evt geschild 4 plakken gruyere kaas 5 plakken parmaham gemalen zwarte peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 250 gram bloem 1-2 theelepels mosterdpoeder of mosterd 250 g zachte boter 5 eieren, gescheiden 1-2 theelepels tijmblaadjes 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Kalkoenschnitzels, verse peterselie (bosje), rozijnen, pijnboompitten (zakje AH), 1 dessertlepel mosterd, parmezaanse kaas, parmaham,[...]
Bron: smulweb.nlDeze Italiaanse burgers zijn weer eens iets anders dan de Nederlandse gehaktbal. Erg lekker met pasta en een tomatensaus, bijvoorbeeld de Tomatensaus met[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 1 bak verse champignons 2 el roomboter 3 teentjes knoflook (geperst) 3 el platte peterselie (vers gesnipperd) 4 lente uitjes (fijn gesnipperd)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -20 Hollandse asperges -zout -suiker -stukje foelie -klein bosje verse salie -zonnebloemolie -4 plakken Coburger of Parmaham (rauwe ham niet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de Rommedou: 100 gram 150 gram room 4 gram gelatine 100 gram yoghurt 50 gram appelstroop 50 gram witte port 2 gram gelatine Voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 250 gram bloem 1-2 theelepels mosterdpoeder of mosterd 250 g zachte boter 5 eieren, gescheiden 1-2 theelepels tijmblaadjes 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bak verse champignons 2 el roomboter 3 teentjes knoflook (geperst) 3 el platte peterselie (vers gesnipperd) 4 lente uitjes (fijn gesnipperd)[...]
Bron: smulweb.nlOnlangs was ik uitgenodigd op een perslunch van Parmaham (dat kon je hier al lezen). Daar at ik o.a. deze "sushi". Neen, niet de klassieke versie met Nori[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoor hartige taarten gebruik ik altijd kant en klaar deeg. Omdat ik dat deeg vaak zo droog vind, ben ik al een tijdje op zoek naar een recepten voor een[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlTijdens het bladeren in mijn koken en genieten tijdschrift ontdekte ik een heerlijk recept... Champignongratin met ham... Heb het recept wel beetje aangepast[...]
Bron: life-is-sweet83.blogspot.beNidi betekent nesten in het Italiaans. En deze gevulde, opgerolde pastavellen lijken inderdaad op nestjes! Het recept voor deze nidi komt uit het boek Simply[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlIngrediënten 2 el olijfolie 1 ui (gesnipperd) 1 pak risottorijst (400 g) 2 el verse Italiaanse kruiden (of diepvrieskruiden) 100 ml medium dry sherry (of[...]
Bron: ah.nl