Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 227 recepten
Tweede Kerstdag, maandag 26 december 2011; ik tref voldoende voorbereidingen voor het hoofdgerecht. Of eigenlijk doe ik dat al de avond van tevoren, wanneer[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDEDIKKEVANDAM moet het kookboek zijn met de lelijkste omslag ooit. Goed, je kunt zeggen, Johannes van Dam had ook nog naakt met alleen een Brussels Spruitje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHoewel het huidige weer het anders voorstelt, het is toch echt najaar. De kalender geeft aan november en dat is tijd voor wild. Niet dat ik dat zelf vaak wild[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 3 personen Wildgoulash voor 500gr.diverse wildstukjes Ingredienten voor de marinade 300 cl.rode wijn 3 teentjes knoflook 1 grote ui 5 gekneusde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gram (liefst kleine) spruitjes 200 gram (runder)-gehakt 2 eetlepels olie l kleine ui 1 teentje knoflook 1/2 rode Spaanse peper of meer[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gram spruitjes 100 gram rijst 100 gram gekookte achterham 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 rode Spaanse peper 1/2 eetlepel sambal badjak[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 gr. rode spruitjes 30 gr. boter 1 el olijfolie 1/2 rode spaanse peper of chilil vlokken naar smaak. 1 el witte wijnazijn 50 gr. hele[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1/2 rode paprika 100 gram taugé 400 gram kleine spruitjes zout 1 kleine ui 2 teentjes knoflook 1 eetlepel olie mespunt koenjit,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 2 gestoomde makrelen 2 eetlepels Griekse yoghurt 2 eetlepels fijn gesneden bieslook Fijn gesneden appeltje Fijn gesneden rode ui Iets[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 4 plakjes spek 1 kleine rode ui, in dunne plakjes gesneden snufje zout 180 ml water 1 theelepel Dijonmosterd 350 gram spruitjes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 300 g spruitjes, zo nodig doormidden gesneden 350 g krielaardappeltjes (met rode of bruine schil), ongeschild, zo nodig[...]
Bron: allrecipes.nlWaarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVeganistisch eten hoeft zeker geen opoffering te zijn. Hier een overzicht van mijn top tien van Veganistische warme maaltijden. Ik vrees dat vooral mijn liefde[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.bevoor 4 personen 400 gr. varkenshaas versgemalen peper zout 3 eetl. vloeibare bakboter 1/2 dl. rode port 1 eetl. aardbeienjam 1/2 eetl. bouillonpoeder[...]
Bron: smulweb.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com