Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ingrediënten Porties : 4 fijngeraspte schil van 1 citroen 2 el olijfolie, extra vergine 225 g prei, in dunne schijfjes gesneden 125 g jonge kool, in[...]
Bron: allrecipes.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 2 hardgekookte eieren 5 dl arachide- of druivenpitolie (geen olijfolie!) 4 el witte wijnazijn 2 tl Franse mosterd 2 el kappertjes, grof gehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 hardgekookte eieren 5 dl arachide- of druivenpitolie (geen olijfolie!) 4 el witte wijnazijn 2 tl Franse mosterd 2 el kappertjes, grof gehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De tomatensaus: 200 g gezouten spek (1 dikke snee) 3 uien 2 teentjes look 4 stengels selders 1 dikke wortel 800 g gepelde tomaten (in blik)[...]
Bron: smulweb.nlVandaag voor het eerst gekookt uit mijn nieuwe kookboek "Bespaar met Jamie" van Jamie Oliver. Een erg lekker, makkelijk, vegetarisch en snel recept van Jamie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlTuinbonen zijn bij ons zowat een vergeten groente. Je vindt ze dan ook zelden of nooit in het grootwarenhuis. Bij de biologische groentenboer zijn ze eventjes[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beEen 'dure' naam voor een simpel gerecht. Een gratin is een mooi korstje dat in de oven op een gerecht is gekomen - in dit geval een gerecht van aardappelen,[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIngrediënten 3 eieren 1 kropsla 2 takjes peterselie 1 dl olijfolie (extra vierge) 2 eetlepels dragonazijn zout en versgemalen peper zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kreeftenstaarten (Feestfavoriet, diepvries) 500 g reuzengarnalen rauw ongepeld (zak, diepvries) 100 g winterpeen 2 stengels bleekselderij[...]
Bron: ah.nlGroene en witte asperges De asperge is de stengel van de aspergeplant. Witte asperges ontstaan door aspergebedden op te hogen. De stengels groeien dan onder de[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlZelfgemaakte ragout is lekkerder Mijn moeder houdt van pasteitjes met ragout. Toen ik opgroeide was het een gerechtje wat regelmatig werd gegeten. Alleen vond[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWe hebben prachtige boerenkool in de tuin, ik ben er alleen niet zo'n liefhebber van. Ik zeg ook altijd dat het eerst moet vriezen voordat we het kunnen eten.[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlZelfgemaakte ragout is lekkerder Mijn moeder houdt van pasteitjes met ragout. Toen ik opgroeide was het een gerechtje wat regelmatig werd gegeten. Alleen vond[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWat de Salade Niçoise is voor Frankrijk, is de Shrimp Louie voor Californië. De garnalen kun je vervangen door krab: de Crab Louie. De originele Shrimp Louie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl