Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
gegeten 5 augustus 7 00 gram prei, boter, 1/2 el kerrie, 4 eieren, 125 gram magere kwark, 1 el bouillonpoeder, 150 gram bloem, 250 gram geraspte leerdammer,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com100 gr. rozijnen, 150 gr. peultjes, 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, ½ krop ijsbergsla, 150 gr. geraspte oude Goudse kaas, 1 sjalotje, 1/8 liter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker dessert. De rozijnen het liefst een nacht in de siroop laten wellen, dan worden ze helemaal bol en heerlijk van smaak. 0,7 dl water, 70 gram fijne[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk, maar bijzonder machtig toetje. In ieder geval een dag van te voren maken. Voor 10-12 personen 150 gram fijngemalen digestive koekjes, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen leuk bijgerechtje. Dit recept komt uit de Vegeterranean. Ik heb het wat versimpeld ivm tijdgebrek. Er kan ook nog 1/2 stengel bleekselderij, 1/2 courgette[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram couscous, 40 gram rozijnen, 4 tomaten, 1 groene paprika, 2 uien, handje peterselie, handje munt, handje koriander, 2 el olie, 400 gram shoarmavlees,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com150 gram aardappelen in de schil in weinig water gaar koken, pellen en pureren. Deeg maken van aardappelpuree, 500 gram bloem, 7 gram droge gist, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comsmakelijke broodjes, maar ik heb al lekkerder rozijnenbolletjes gemaakt, ze waren een beetje droog, en ik vond dat de kwark er geen bijzondere broodjes van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 11 november Een superlekker brood, meer gebak eigenlijk. Alles zit onder het maanzaad (bij mij in ieder geval wel), maar het is absoluut de moeite.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 8 november Beetje stevige stengels, wel lekker. De pitten proef je eigenlijk niet, dus die laat ik volgende keer weg. Deeg maken van: 500 gram bloem,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comheerlijk sappige broodjes Deeg maken van 500 gram bloem, 12 gram droge gist, 10 gram honing, 15 gram boter, 10 gram zout, 300 ml water, 100 gram rozijnen, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com6 eieren, 45 gram boter, 40 gram bloem, 1 prei, 1 el kerrie, 6 dl bouillon, 100 gram champignons, 1 rode paprika, 2 appels, 2 el rozijnen Kook de eieren hard,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 28 augustus erg lekker, het was op voordat ik een foto kon maken! 100 gram rozijnen, 150 gram peultjes, 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, ½ krop[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker brood voor bij de thee, maar vooral gemaakt met thee! Makkelijk brood, volledig gemaakt in de BBM. 250 ml lauwe sterke thee, 1 losgeklopt ei, 2,5[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt op 20 mei Donderdag is er meestal tijd om te bakken, dus weer een wat bewerkelijker brood. Het smaakte als een soort cake. Deeg maken van: 125 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 27 april 2 uien, 2 appels, 1 el rozijnen, 500 gr. zuurkool, 2 el olie, 1 tl kerrie, ca. 2,5 dl appelsap, zuurkoolspek Appels in stukjes snijden. In[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com