Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
100 gr. rozijnen, 150 gr. peultjes, 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, ½ krop ijsbergsla, 150 gr. geraspte oude Goudse kaas, 1 sjalotje, 1/8 liter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker dessert. De rozijnen het liefst een nacht in de siroop laten wellen, dan worden ze helemaal bol en heerlijk van smaak. 0,7 dl water, 70 gram fijne[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijke en sappige koek. Wel een dag van te voren beginnen om de vruchten in de thee te laten weken! 400 ml kokend water, 2 theezakjes met vruchtenthee,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker, en snel klaar en zo opgegeten, waardoor er geen foto gemaakt is. 160 gram zelfrijzend bakmeel, 160 gram lichtbruine basterdsuiker, snufje zout, 10 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram couscous, 40 gram rozijnen, 4 tomaten, 1 groene paprika, 2 uien, handje peterselie, handje munt, handje koriander, 2 el olie, 400 gram shoarmavlees,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNummer 100 komt in zicht en het wordt moeilijker om een keuze te maken wat nog binnen mijn broodproject komt, er zijn nog zoveel broden en broodjes die ik uit[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comsmakelijke broodjes, maar ik heb al lekkerder rozijnenbolletjes gemaakt, ze waren een beetje droog, en ik vond dat de kwark er geen bijzondere broodjes van[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 8 november Beetje stevige stengels, wel lekker. De pitten proef je eigenlijk niet, dus die laat ik volgende keer weg. Deeg maken van: 500 gram bloem,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 28 augustus erg lekker, het was op voordat ik een foto kon maken! 100 gram rozijnen, 150 gram peultjes, 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, ½ krop[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker brood voor bij de thee, maar vooral gemaakt met thee! Makkelijk brood, volledig gemaakt in de BBM. 250 ml lauwe sterke thee, 1 losgeklopt ei, 2,5[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 27 april 2 uien, 2 appels, 1 el rozijnen, 500 gr. zuurkool, 2 el olie, 1 tl kerrie, ca. 2,5 dl appelsap, zuurkoolspek Appels in stukjes snijden. In[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 21 januari kipkarbonades gewoon lekker laten sudderen en gaar laten worden. de lofsla gemaakt met: 2-4 struikjes witlof, 3 el yoghurt, 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com