Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 58 recepten
Het valt me op, al bladerend door kookboeken en culinaire tijdschriftjes, dat aardappelpuree tegenwoordig in de categorie 'troosteten' valt. Of zoals de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHet volgende recept komt uit het boek Recettes pour bien vivre . Het blijft trouwens leuk koken uit dit boekje. In de omschrijving staat: serveer (op een[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comDit recept heb ik uit het zojuist verschenen kookboek Recettes pour bien vivre . Een modern uitgegeven 'transcriptie' van een Frans kookschriftje uit de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comSpontaan werd besloten om mosselen te eten. Wie met vriend Bart mosselen eet, laat dat geheel aan hem over. En daar heb ik, ook in mijn eigen keuken, totaal[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comKoken op hout. Nooit van gehoord! Tot vandaag, toen mijn uitgever vroeg of ik de CedarWood OvenPlank thuis wilde testen. Tuurlijk ... . Ik kreeg er een paar[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIk bedacht me dat ik zelf maar eens wontons moest maken. Meestal haal ik die dingen uit de diepvriezer van de toko. Maar aangespoord door de Britse[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHet ziet er uit als rijst maar het is pasta. Ik heb dit voor het eerst, enkele jaren geleden alweer, gegeten in een Grieks restaurant in -notabene- voormalig[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHet is altijd fijn om vrienden te hebben met een tweede huis en we reisden wederom af naar Piëmonte. In deze week werd er bijna elke dag gekookt voor vijf à[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comDit vind ik zo lekker! Toen we gisteren op het niet zo denderende festijn 'Maasstraat Culinair' rond hobbelde, besloten we wel op het terras van Il Cavallino[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comErg smaakvol, al zeg ik het zelf. Gewoon weer zo'n eenvoudig bijgerechtje dat regelmatig op tafel gezet wordt. Verwarm vier eetlepels olijfolie samen met twee[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comAanleiding voor deze dish was een feestje bij mijn onderburen. De aanbouw van de serre was dan toch eindelijk afgerond en dat moest gevierd worden met een[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comZo'n bloemkool, dat gaat bij mij nooit in een keer op. Daarom is het leuk om het bloemkoolrepertoire uit te breiden zodat de volgende dag, of de dag daarop,[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comIk waarschuw jullie alvast: onderstaand recept behoeft veel extra's. Kruiden, beetje knof, meer mosterd, etc. Zie het maar als de basis. De reden waarom ik[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comDe foto mag dan verre van briljant zijn, het resultaat mocht er wél zijn. En dat terwijl ik helemaal niet zo van de Wiener Schnitzel ben. Een perfect[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comVandaag besloot ik het voor mij nog onbekende kookboek van Annabel Langbein op een willekeurige pagina open te slaan en het daarop getoonde recept te maken.[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comDe vraag 'wat zullen we nu weer eens eten' los ik soms op door een goed kookboek open te slaan en exact een recept te volgen. Ik kijk natuurlijk wel uit welk[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comDe coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.com