Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten 2 eetlepels rozijnen 2 eetlepels diksap (appel) 2 eetlepels slasaus (halfvol) ½ theelepel milde kerriepoeder 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 6 vellen filodeeg van 30 × 50 cm, totaal circa 180 g 45 g ongezouten boter, gesmolten 1 el poedersuiker, gezeefd Vulling 150 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 85 g krenten 85 g rozijnen 85 g sultana's 85 g gedroogde ontpitte dadels, fijngesneden 85 g gedroogde abrikozen, fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 friszure, groene appels 50 g zachte boter 3 eetl. grote rozijnen 3 eetl. gele rozijnen 2 gemengde specerijen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 eetlepel boter 100 gr basterdsuiker 8-10 halve peren uit een potje of blikje 1 klein wit brood, bij voorkeur een paar dagen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 2 dikke plakken bladerdeeg, (bevroren). 180 gr margarine. 1 kleine ui. 2 teentjes knoflook. 1 zoetzure appel. 100 gr krenten. 180 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 scampi; Voor het bierdeeg: 125 g witte bloem; 1 eidooier; 1 eiwit; een snuifje zout; een flinke scheut cognac; 3/4 flesje Hoegaarden wit[...]
Bron: smulweb.nlVoorgerechten: 1. Amuse met Gandaham, abrikozen en pijnboompitten 2. Gevulde auberginerolletjes 3. Zalmtartaar 4. Gebakken paddenstoelen gevuld met ricotta 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten Porties: 12 225 gr boter, verdeeld 2 kleine uien 1 zure appel, geschild en ontdaan van klokhuis 450 gr kippenlevertjes 60 ml cognac 2[...]
Bron: allrecipes.nlDelicious viert feest en daarom komt er volgende week een extra dik nummer uit: hun 100ste nummer! Vanaf het eerste begin ben ik abonnee en iedere maand kijk[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comWanneer het wildseizoen van start is geschoten, dan begint het bij mij te kriebelen om recepten uit te proberen tegen de eindejaarsfeesten. Ik weet het. Ik ben[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIt's that time of the year again. Na de zomer (ik ben een koukleum en zonneklopper) is de Kerstperiode voor mij de leukste periode van het jaar: de lichtjes,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKerstcakes en tulbanden: 1. Engelse kerstcake 2. Kersttulband 3. Chocoladekerststronk 4. Kerstcake met cranberries & hazelnoten 5. Chocolade vruchtencake[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com