appelcake smulweb | chinese tomatensoep smulweb | smulweb pompoentaart | recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | recepten lamskotelet | recept fili\odeeg pizza | ovenschotel met rijst
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Diversen zonder whiskey

Gevonden 146 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

vegetarisch kookboek uit 1906 600 recepten

De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]

Bron: bhaktamagazijn.blogspot.com
Iraanse lamsschenkel met vijgen

Ingrediënten Porties : 4 2 lamsschenkels, elk ca. 350 g 2 eetl. olijfolie 6 sjalotten, in vieren 3 tenen knoflook, geperst 2 takjes rozemarijn 1[...]

Bron: allrecipes.nl

Pizza met vijgen, gekarameliseerde ui en[...]

Ingrediënten Porties : 4 Bodem 250 ml lauw water 1 el gedroogde gist 375 gr bloem 1 tl olijfolie 1 tl zout Topping 8 gedroogde vijgen 1 middelgrote rode[...]

Bron: allrecipes.nl
Vijgen met parmaham

Ingrediënten Porties : 4 50 g sperziebonen 100 g gemengde sla, zoals frisee en rucola 2 el verse munt, fijngehakt ¼ venkelknol, in dunne reepjes gesneden[...]

Bron: allrecipes.nl
Lamsstoofpotje met steranijs

Ingrediënten Porties : 4 2 el olijfolie 2 grote teentjes knoflook, geplet 350 g uien, in ringen gesneden 550 g lamsfilet, zonder vet en in blokjes van 5[...]

Bron: allrecipes.nl
Harira Mama Hassna

voor 4 personen 5 tomaten-ontveld, 5 el milde olijfolie, 2 uien-gesnipperd, 250 gr rundvlees-in blokjes, 1 tl saffraanpoeder of kurkuma, 1 tl gemberpoeder,[...]

Bron: smulweb.nl
Paddenstoelenclafoutis

voor 4 personen Voor de clafoutis: 250 g champignons 250 g kastanjechampignons 1 teentje knoflook 125 g gerookte spekblokjes olijfolie 2 tl Italiaanse kruiden[...]

Bron: smulweb.nl
Vurige vijgensalade

voor 2 personen 2 verse vijgen extra vergine olijfolie 2 plakken gedroogde ham blanke amandelschaafsel 1 handsinaasappel 1/2 rode peper 1/2 eetlepel rode[...]

Bron: smulweb.nl
Hartverwarmende vijgensoep

voor 2 personen 4 zongedroogde tomaatjes 1 pomodori tomaat 2 grote verse vijgen ui 3/4 rode peper olijfolie extra vergine 3 1/2 dl kippenbouillon[...]

Bron: smulweb.nl
Couscous met champignons en gedroogd fruit

voor 4 personen 1 rode ajuin, gesneden 1 tl olijfolie 0.5 tl kaneel 1 tl komijn 300 g champignons 400 g tomatenstukjes in blik 410 g kikkererwten in blik,[...]

Bron: smulweb.nl
Geroosterde zoete aardappelsalade met vijgen

Ingrediënten: - 4 kleine zoete aardappels (ca. 1 kilo) - 5 el olijfolie - 6 verse vijgen, in vieren gesneden - 1 rode peper - 40 ml balsamico-azijn - 20 g[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Broodje met vijg, rucola en mozzarella

Ingrediënten: - 2 broodjes, - 2 rijpe vijgen - zakje rucola - handjevol basilicum - 1 bolletje buffelmozzarella - zout/peper - olijfolie - balsamico-azijn[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Vijgensalade van Jamie

Ingrediënten: - 4 vijgen - zakje rucola - basilicum - bolletje buffelmozzarella - Parmaham, ca 100 g Voor de dressing: - 2 el citroensap - 4 el olijfolie - 1[...]

Bron: carolinebrouwer.blogspot.com
Dag zomer, hallo herfst; het is weer[...]

Deze week konden we nog even genieten van een heerlijke nazomer. Snel dus nog het laatste zomerfruit gekocht om dat zomerse gevoel nog even vast te houden. Zo[...]

Bron: culi-ing.blogspot.com
A taste of Jerusalem: salade van geroosterde[...]

De echte Ottolenghi-fans is het natuurlijk niet ontgaan: er is een gloednieuw kookboek! Vorige week verscheen het langverwachte Jerusalem .* Yotam Ottolenghi[...]

Bron: inkellskitchen.blogspot.com
Polenta

Polenta is een maisproduct, namelijk grof of minder grof gemalen mais . Vooral in Noord-Italië wordt polenta gegeten als stevige maagvuller. De polenta wordt[...]

Bron: notitievanlien.blogspot.com

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy