Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
English-language translation below Jaarlijks, eind augustus zijn de echtgenoot en 'yours truly' te vinden in West-Malling in Kent. Dit bij onze Engelse[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEnglish-language translation below Niets zo zalig als een heerlijk dampende stoofschotel uit je oventje toveren. Zo'n bord is een echt verwenmomentje, ik noem[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beVandaag gaan we eens voor super gezond. Ik heb zin in een gegrild kippetje en daar maak ik groentefrietjes bij. Uit de lade van de koelkast haal ik pastinaak[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIk heb iets met butternut en zoals ik al eerder vertelde, vind ik het ook steeds een uitdaging om wortelen lekker te bereiden voor de echtgenoot. Waarom eens[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDe eerste winterprik deed mijn ventje luidop denken aan een Duveltje. Ik dacht laat ik hem eens verwennen met een 'Duvel's stoofpotje'! Rundstoverij in[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beTijdens onze ' 15 days in the Provence ', hebben wij héérlijk geurende kruiden gekocht op de vele lokale marktjes. Eén van mijn favorietjes is 'ras-el-hanout'.[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beVorige week nog eens mijn favoriete motards: 'The Hairy Bikers' gezien op Njam. Ze touren door Europa, met als doel de heerlijke bakrecepten mee te brengen[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beEen navarin is een eenvoudige lamsstoofschotel met wortels en raapjes. De benaming: navarin is genoemd naar de navet (raap). 1 kg lamsbout, ontbeend en in[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beMijn 3de versie van coleslaw... Ik denk dat we in Casa Latti fan zijn. Je kan er zonder schuldgevoel een serieuze portie van uitscheppen, coleslaw is lief voor[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHet gaat er wild aan toe in Casa Latti ! November, december is in zowat heel Europa de wild periode. De sfeer is ook anders dan in de andere seizoenen, het is[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDat mijn keuze om dit succulent braadstuk op tafel te zetten niet zo voor de hand liggend was, merkte ik aan de verbaasde tot vragende blikken van zij die mij[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beLangs de ene kant zitten we in de “Dagen zonder vlees”, langs de andere kant is er de “ Nationale Stoofvlees-frietdag ”. De absolute[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHet weekend in het teken van 'de patat' zit er op. Vriendin Martine zorgde weer voor een gezellig en lekker feest. Ideaal dus om de week te starten met een[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.be