Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 61 recepten
Ingrediënten Opbrengst : 6 taartjes 220 g bloem 4½ eetl. fijne witte suiker 2 eetl. amandelpoeder zout 180 g boter, in blokjes 1 ei 12 rijpe vijgen 1½ dl[...]
Bron: allrecipes.nlAmarettoparfait met kaneelsiroop Borrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 8 grote rijpe vijgen of 12 kleintjes - grote klont boter - 4 el honing - 1 tl kaneel - handvol gepelde pistachenoten of amandelen - Griekse[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comBorrelhapjes: 1. Gebakken geitenkaasjes 2. Canapé met tomaatjes en feta-pesto 3. Bladerdeeg-zalmhapje 4. Crostini met prosciuotto, geitenkaas en vijgenjam 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comBanaan, citroen & kaneel smoothie (leche con platanos) 2 bananen 1/2 el kaneel 1 el citroensap 1 el rietsuiker [...]
Bron: smulweb.nlYante Wereld Yoghurt van de buurtsuper (Vleutenseweg 355 te Utrecht), "gebaseerd op authentieke Turkse yoghurt met uitslui- tend natuurlijke ingrediënten". De[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 6 personen 3 eieren 1 pot yoghurt 0% (de pot zal dienst doen als maatbeker) 2 potten vloeibare bloem ? pot olijfolie (of zonnebloemolie) ? zakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Gevuld Arabisch brood 75 g rozijnen 100 g gedroogde abrikozen 1 groene courgette 1 kleine aubergine 250 g kipbraadsticks 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Gevuld Arabisch brood 75 g rozijnen 100 g gedroogde abrikozen 1 groene courgette 1 kleine aubergine 250 g kipbraadsticks 1 teentje knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tot 5 verse vijgen 8 tot 10 plakjes geitenkaas (rol) Honing Geschaafde amandellen Amandelijs Turkse yoghurtroom (dikke) Handig voor in de[...]
Bron: smulweb.nlAls er één fruitsoort is waar ik een heel jaar naar kan uitkijken, dan zijn het wel verse vijgen. Je moet er zo lang op wachten, door die verdomde bomen moet[...]
Bron: celinebaktenbraadt.blogspot.beMisschien wist je het al, maar ik ben verslaafd aan pindakaas. Ik doe het op bijna alles, rijstwafels, dadels, gedroogde vijgen, havermout, brood, banaan en[...]
Bron: datesandalmonds.blogspot.nlMeer en meer begin ik Amsterdam steeds meer te leren kennen en zeker op het gebied van de leuke restaurantjes en lunchtentjes. Er is uiteraard nog zoooveel dat[...]
Bron: biancakramer.blogspot.nlWeer zo'n heel simpel recept dat toch heel bijzonder kan smaken. En waarop tal van variaties mogelijk zijn. Deze keer heb ik er bakgember door gedaan, omdat ik[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nl