Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten Porties : 7 1 aubergine, in dunne plakken 1 eetlepel olijfolie 1 grote courgette, in dunne plakken 2 aardappels, in dunne plakken 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen Een handje gekookte rode linzen 1 winterwortel 1 courgette 1 pastinaak 1/2 paprika 2 uien 1 pakje quorn-gehakt (zelfgemaakte)tomatenpuree[...]
Bron: smulweb.nlVorstschade in de tuin... De strenge, late vorst heeft flink wat schade aangericht in mijn tuin! Naast diverse struiken is de kruidenhoek niet gespaard[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOttolenghi's Gemarineerde Buffelmozzarella Dit lekkere voorgerecht of borrelhapje is een van mijn lievelings uit, Ottolenghi's kookboek 'Plenty'! Al eerder[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlKen je die scene uit Lady & De Vagebond, waar een lekker bord spaghetti een verliefd koppeltje bij elkaar brengt? Ik alvast wel. Weet je niet op welke[...]
Bron: cuisine-celine.blogspot.nlIngrediënten 1 pot basis voor tomatensoep (255 ml) 1 schaaltje verse rundersoepballetjes (ca. 200 g) 1 zak boerensoepgroenten (350 g) 1 blik linzen (400[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 courgettes 2 el olijfolie 2 blikken linzen ((a 400 g), uitgelekt) 2 zoete en aromatische appels (bijv. pink lady) 2 la tendre bûche[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 20 g Italiaanse kruiden (vers, kruidenmix: oregano, rozemarijn, salie en tijm, bakje à 20 g) 450 g aardappelpuree met boter (bak) 2 tenen[...]
Bron: ah.nlTadaa!! Hier is mijn vegetarisch hoofdgerecht voor het kerstdiner 2014! Het thema is heel feestelijk: zwart-wit. Tegen traditie in bestaat deze lasagne geheel[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIngrediënten 150 g dupuis-linzen (zak 500 g, Smaakt) 400 g verse worsten à la minute 1 el olijfolie 1 ui 2 tl gedroogde oregano 500 g pastasaus (AH[...]
Bron: ah.nlFietsvakantie. Zon. Wind. Groen. Lege wegen. Wat wil je nog meer? Vorig jaar trokken we weer eens door Nederland, en het was geweldig. Ik plaats nu geen[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlPaprika familie van de peper De paprika is niet meer weg te denken in de keuken. Toch brak deze in Nederland (en andere Noord-Europese landen) pas op grote[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen heerlijke frisse pasta op een zonnige septembermiddag. De smaken zijn mooi gecombineerd en zorgvuldig opgebouwd, alles past. Bij het koken heb ik de[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlToen ik 2 aubergines in mijn groentepakket zeg zitten dacht ik direct aan moussaka. Zeker omdat ik van mijn ouders ook nog courgette gekregen had. Die laatste[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beVroeger had ik het hier op het blog al eens voorzichtig over veganistisch eten. En ik moet er nu wel een beetje lachen, want ik zette er toen nog net geen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl