Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 Hele kip (bij voorkeur scharrel of biologisch) - laat 'm in stukken hakken 1 Fles rode Italiaanse wijn (bv. Chianti) 8 Goede[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1,2 kg drumsticks (of kippendijen of kipkarbonades) 2 el olijfolie 3 teentjes knoflook (fijn) 250 gr gerookte spekblokjes 1 dikke prei (in[...]
Bron: smulweb.nl2 personen Bladerdeeg vierkantjes 100 gr aardappels gekookt en geschild, 50 gram oesterzwammen in stukjes, 1 teentje knoflook, takje rozemarijn, 1/2[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlOk, niet schrikken! Als je knoflook poft gaat de scherpe smaak er af, dus je zult echt niet nog een jaar naar knoflook ruiken als je deze soep eet (echt[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlEen broodje bij de soep, het is zo Hollands hé? Hier in huize Eekma net zo, hoewel we wel vaak variëren, met bijv. een stuk stokbrood of met een stuk focaccia[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlDe herfst laat goed van zich horen. Daarom dit recept om je eens goed aan te verwarmen. Is gierst een beetje bekend bij jullie? Ik moet zeggen dat ik het pas[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlTadaa!! Hier is mijn vegetarisch hoofdgerecht voor het kerstdiner 2014! Het thema is heel feestelijk: zwart-wit. Tegen traditie in bestaat deze lasagne geheel[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlIt's that time of the year again: Culinaria . Hét culinaire feestje in Tour & Taxis in Brussel waar elke zichzelf respecterende foodie moet geweest zijn.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDeze maand was ik host van het foodblogevent en koos voor het thema "kruiden in de hoofdrol". Er zijn momenteel namelijk weer veel verse kruiden uit eigen tuin[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHet is zomer, niet dat ik er qua temperatuur al iets van gemerkt heb, maar op de kalender is het moment in ieder geval officieel aangebroken. Tijd voor zomerse[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlHet foodblogevent van april had als thema "Groen". Het thema was gekozen door Ilse van het blog Uit mijn keukentje . Mijn ingestuurde recept van Gebakken[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVanochtend in onze tuin: hommel op salie Lieve foodbloggers en foodblogevent-geinteresseerden. Allereerst heel veel dank voor jullie geduld. Het publiceren van[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlNog even een snelle tip voor de kerstdagen. Gaat u ook ergens eten en is er in principe wel de goede bedoeling om eens met iets anders aan te komen dan een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 8 personen 1/2 kilo wildbeenderen, 250 gram wildpoulet, margarine (voor invetten), 1 winterpeen, 1 ui, 1 prei, 1/4 knolselderij, laurierblad, peterselie,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1/2 kilo wildbeenderen, 250 gram wildpoulet, margarine (voor invetten), 1 winterpeen, 1 ui, 1 prei, 1/4 knolselderij, laurierblad, peterselie,[...]
Bron: smulweb.nl