Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
voor 4 personen 400 g gele spliterwten / linzen 1/2 madame jeanette, klein gesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 el tomatenpuree 1 el geroosterde[...]
Bron: smulweb.nl100 g zoutvlees * 200 g soepvlees of vis * 2 takjes selderij * 1 ui * 10-12 okers(okra′s * 2 antroea′s * 250 g diepvriesspinazie * 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kip, in stukken stukje gemberwortel, ± 2,5 cm ½ ui 2 eetl. tomatenpuree 1 eetl. arachideolie (of een andere lichte olie) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 3 el olie of ghee (geklaarde boter) 400 g okra 1 tl gehakte gember 1 tl gehakte knoflook 1 groene peper; in stukjes 5 kerrieblaadjes 1 grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg. kip, ontveld en in blokjes gesneden 2 grote gehakte uien 2 eetl. olie 4 geplette teentjes knoflook 2 middelgrote gehakte tomaten 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 soepkip 125 g gedroogd vlees 6 tomaten 6 okra`s 1 aubergine 2 laurierbladeren 2 uien, fijngehakt 3 teentjes knoflook, fijngehakt 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 24 kleine okra′s 3 middelgrote zoete aardappelen, geschild, in 8 stukken 24 ingelegde uitjes 125 ml olijfolie 1 el honing zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram aubergine in stukken gesneden (met vel) 1 middelgrote ui, gesnipperd circa 1 ons sperciebonen (in halve stukjes gebroken) 250 gram[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 24 kleine okra′s 3 middelgrote zoete aardappelen, geschild, in 8 stukken 24 ingelegde uitjes 125 ml olijfolie 1 el honing zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g gele spliterwten / linzen 1/2 madame jeanette, klein gesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 el tomatenpuree 1 el geroosterde[...]
Bron: smulweb.nl100 g zoutvlees * 200 g soepvlees of vis * 2 takjes selderij * 1 ui * 10-12 okers(okra′s * 2 antroea′s * 250 g diepvriesspinazie * 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kip, in stukken stukje gemberwortel, ± 2,5 cm ½ ui 2 eetl. tomatenpuree 1 eetl. arachideolie (of een andere lichte olie) 1[...]
Bron: smulweb.nl