Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 ml Kippenbouillon - 1 blokje 200 ml Kokosroom 2 stengel Sereh 5 blaadjes Citroenblad 2 cm Gember - geschild, in stukjes 2 cm Galanga -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * Bobotie: - 1 kg mager lams- of rundsgehakt, (mag ook varkens/kalfsgehakt zijn) - 2 halfgrote uien, fijngesneden - 2 el zonnebloemolie - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 ml Kippenbouillon - 1 blokje 200 ml Kokosroom 2 stengel Sereh 5 blaadjes Citroenblad 2 cm Gember - geschild, in stukjes 2 cm Galanga -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 500 gr.varkennek,100 gr.makua*,100 gr.makua poua**,20 gr.gemberjulienne,20 gr.verse citroenbladen30 gr.geh.knoflook,15 gr.lange rode pepers,20[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 500 gr.varkensnek,100 gr.makua*,100 gr.makua poua**,20 gr.gemberjulienne,20 gr.verse citroenbladen,30 gr.geh.knoflook,15 gr.lange rode[...]
Bron: smulweb.nlLieve allemaal, gisteren was het voor ons een heuglijke dag: mijn man en ik vierden dat we alweer vijf jaar getrouwd zijn! Dat was uiteraard een heel goede[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIk moet nog even wennen aan het idee dat de herfst echt begonnen is. Hoewel dat met dat miezerige weer vandaag moeilijk te ontkennen valt. Eenmaal thuis[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlUi, verse gember, citroenblad, oestersaus, sojasaus en schepje basterdsuiker. Tempeh. Noedels. Cashewnoten. Ook lekker met pistache of hazelnoten.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlEen traditionele koek voor de feestmaand december en dan met name voor 5 december. Het bakken van gevulde speculaas geeft altijd weer een fijn gevoel. Niet[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comWist je dat asperges echt een heerlijke groente zijn om te wokken? Ze zijn lekker stevig en qua smaak prima te combineren met allerlei ingrediënten. Vandaag[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHertensate met Perzik-Yoghurtdip Ingredienten: 400 g Nieuw-Zeelands hertenvlees, uit de rug of van de bout 2 cm verse gember 2 teentjes knoflook 2 eetlepel[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlHet kookboek Blauw is vernoemd naar het gelijknamige restaurant in Utrecht en Amsterdam en geschreven en samengesteld door Meta van den Boomen: ze ging er in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlUit het kookboek Blauw: "Een terugkerende favoriet is geroosterde kip, oftewel ayam bakar. Een algemene benaming voor een gerecht dat in Indonesië in talloze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 4 kilo mosselen 3 eetl olijfolie 3 sjalotten, versnipperd 5 cm gemberwortel, gehakt 1 stengel citroengras, in 4 stukken en[...]
Bron: allrecipes.nl