Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
Twee kleurige sinaasappel – chocolade koekjes. De witte laag is met sinaasappel, de donkere laag is met cacao en kaneel. De koekjes zijn bedekt met[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comChurros zijn ontzettend populaire lekkernijen in de Latijnse wereld en er zijn talloze verschillende varianten. In Madrid deppen ze ze in hete chocolade, in[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comKlokken, engeltjes en kerststal horen bij kerstmis. Deze schattige chocolade klokjes brengen met hun uiterlijk de kerstsfeer in huis. En ze zijn heerlijk bij[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comFrench Macaroons zijn gemaakt van eiwiten en amandelen. Het geheim van een perfecte macaroon is, dat je het eiwit echt keihard opklopt. Zo hard, dat als je de[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comBij dit recept uit het boek van Trisch Deseine , dat ik van kookboekerij.be heb gekregen, raakte ik een beetje verward. In het boek staat: “Een recept[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comDeze madeleines komen uit het boek van Trisch Deseine , dat op het website van kookboekerij.be te bestellen is. Ik ben geen fan van madeleines, omdat[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comHet avondje van Sinterklaas nadert, maar eigenlijk is het in Nederland elke avond pakjesavond. Koken gebeurt in steeds meer huishoudens met behulp van pakjes.[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comApart! – dacht ik toen ik voor het eerst over de rode bieten tulband hoorde. Het stond al een tijdje op mijn “uitproberen” lijst. Aangezien[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comVorige week wilde mijn dochter graag iets bakken. Om precies te zijn wilde zij de regenboog taart bakken, die zij in de film van My little pony had gezien. -[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comHet Noord-Brabantse Museum heeft een fantastische expositie vanaf 18 september. De kunst van het eten - Eten in de kunst. Het Foodblogevent van september[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comBenodigdheden: 500g melk 1 el kaneel 170g puur chocolade (in klein stukjes) 8 eierdooier 110g poedersuiker 300ml room Bereidingswijze: 1. Meng de melk,[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comVorige week lagen er twee bruinige bananen in mijn fruitmaand. Weggooien was geen optie, dus ik moest iets anders bedenken. In een van mijn culinaire bladen[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comZo moet het eruit komen te zien. 6 lagen chocolade taart. Gemaakt van luchtige biscuitdeeg, chocolade crème met een cacaogehalte van 72%. Bedekt met toffee en[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comHier ben ik weer na mijn kraampauze. Het wordt tijd dat ik weer aan de slag ga. :-)) Een heerlijke bonbon van pure chocolade gevuld met sinaasappelgelei en[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comEen zachte chocolade vulling, bedekt met chocolade glazuur zonder te bakken. Het gebak kan dagen van tevoren klaargemaakt worden en als je van chocolade[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com