Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 59 recepten
Dit is een recept van de kleine franse keuken van Rachel Khoo en heerlijk. Zeker als je eters hebt die geen kaas lusten, kun je hem toch maken. Het is het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 750 ml plus 3 el halfvolle melk 500 g gerookte schelvisfilet 1 laurierblaadje 1 grote prei, in de lengte gehalveerd en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 g boter 2 sjalotjes, fijngesneden 1 kg mosselen, schoongemaakt, zonder baarden 4 el witte wijn 1 laurierblaadje 200 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 1 el venkelzaden (desgewenst) 1 laurierblaadje 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 1 kg polenta zout 500 ml melk olijfolie 6 uien, gesneden 4 teentjes knoflook, geplet 3 wortels, gesneden 1 selderij stengel,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 12 personen 25 gram gedroogde porcini (eekhoorntjesbrood) 30 gram roomboter 1 fijn gesneden ui 2 fijngesneden knoflookteentjes 225 gram kalfs- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de soufflé: * 50 gram boter (+ extra voor invetten) * 50 gram bloem * 500 ml melk * 1 laurierblad * 1 steranijs * 3 kruidnagelen *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Voor de soufflé: 50 gram boter (+ extra voor invetten) 50 gram bloem 500 ml melk 1 laurierblad 1 steranijs 3 kruidnagelen 6 eieren,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 grote courgettes 600 gram gemengd gehakt (vb. varkens-kalfsgehakt) 600 gram vastkokende aardappelen klein blikje tomatenconcentraat (70[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor 4 personen : 800 gram kabeljauwfilet of 1 kg met graat ½ kg ongepelde garnalen 4 of 5 grote aardappelen, 4 preiwitten in 1 cm[...]
Bron: smulweb.nlIn het boek "Pies and puds" van Paul Hollywood stond een recept for smoked haddock en watercrees tart. Toen ik het recept zag kreeg ik al trek en hij ging[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlToen ik van de week naar Dagelijkse kost keek, kwam ik deze heerlijke gratin tegen. Gelukkig is hij makkelijk te maken, want het langst staat hij in de oven.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDikke kans dat je nog nooit van Biryani gehoord hebt. Maar in huize Sigi prijkt de Biryani fier op de lijst met toppers die op de koelkast hangt; een lijstje[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlOmdat ik heb meegedaan met een record poging van gastronomixs om 100 componenten te verzinnen met spitskool. ( Record is gehaald :) Ben ik aan de slag gegaan[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlWat een héérlijke kookles! Vorige week was ik uitgenodigd in de kookstudio van Mmmmh! in Brussel. De organisator was Florette , je weet wel, die producent van[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen paar jaar geleden verraste de kerstman mij met het prachtige boek Winter in de Alpen van Manuela Darling-Gansser, inmiddels is het uitverkocht. In het boek[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl