Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 62 recepten
1 el olijfolie, 6 plakjes ontbijtspek, 2 kipfilets, 2 prei, 1 el bloem, 300 ml bouillon, 1 el grove mosterd, 2 el crème fraiche, gepofte aardappels Verhit de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit De complete keuken van Frankrijk voor 2 personen: 500 gram aardappels, 1 grote ui, zout en zwarte peper, 250 ml hete bouillon, 15 gram boter in blokjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVis met een zachte smaak, gecombineerd met snijbonen met een klein beetje kruiden. Erg lekker met aardappelpuree gemaakt met een beetje boter, melk en 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comlekkere eendenfilet, eigenlijk gewoon gebakken, eerst op de velkant (6 minuten), daarna de andere kant (4 minuten). Maar erg lekker met rode kool en verse[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekkere gratin uit een Tip van 1994. Goede recepten blijven bruikbaar, hoe oud de bron ook is. 1 teen knoflook, 750 aardappels, 200 gram geraspte oude[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNog een lekker gerecht uit de Delicious van maart 2012. Ik vond de hoeveelheid ui die ze in de Delicious gebruiken wat aan de zuinige kant. Voor 3 personen 3[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com800 gram aardappels, 500 gram broccoli, 3 witvisfilets, 1/2 visbouillonblokje, peterselie, 1 tl kurkuma Schil de aardappels, snijd ze in niet te kleine[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDeze heerlijke aardappelschotel nog maar eens gemaakt. Nu in m'n mooie Franse gietijzeren pan. Hier vind je het recept, en zie je ook hoe het er in een gewone[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 tomaten in stukjes, 100 gram brie, 2 el olijfolie, 1 zak kleine krieltjes, 1 gesnipperde ui, 1 paprika in stukjes, 1 zak veldsla, zout en peper Verhit de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOverblijfsel van de Confit de Canard uit blik. Altijd erg lekker met aardappeltjes in het vet gebakken en haricots verts!
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker bijgerecht, simpel en toch feestelijk. 500 gram schoongeborstelde kruimige aardappels, 100 gram verkruimelde zachte geitenkaas, 2 el gehakte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comKleine aardappels (of aardappels in stukken) goed schoonboenen, net gaar koken en nog warm mengen met mayonaise en kruiden naar smaak. MMMMM
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen recept van de Hairy Bikers wat ik (zeer) vrij gevolgd heb. 2 kipfilets, 2 grote uien, 2 appels in blokjes, 100 gram oesterzwammen, 1 tl bouillonpoeder, 200[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com50 gram pijnboompitten, 1 grote broccoli, 2 el olijfolie, sap van 1/2 citroen, 8 plakjes rauwe ham, 100 gram zachte geitenkaas Rooster de pijnboompitten in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com500 gr. aardappels, peper, zout, 1 el peterselie, 1 el bieslook, 4 el slagroom Schaaf de aardappels met de kaasschijf in heel dunne plakjes. Vet een lage[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen zak voorgegaarde aardappelblokjes, 10 eieren, stukje salami of andere droge worst, 1/2 bakje champignons, 1/2 groene paprika, 100 gram geraspte oude kaas,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 3 personen: 600 gram aardappels, 1 el olie, 1 rode ui, 1 rode paprika, 1 kleine Chinese kool, 300 gram kipfilet, 1 tl bouillonpoeder, 4 el Griekse[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comhelaas zonder foto Ook weer een erg lekker gerecht uit Samen koken van Rudolph Veen. 500 gram kipfilet (in grote stukken), olie, 1 gesnipperde ui, 1 gesnipperd[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com