Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 56 recepten
Voor €1,89 koop je bij de Albert Heijn een zak wilde spinazie van 400 gram, gewassen in ijswater. Het is een groente die ik voorheen enkel occasioneel[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 4 personen ? 600 gr kippenlevertjes ? 500 gr witte druiven ? 50 gr boter ? 16 kleine sjalotjes ? stukje gember van 2 cm. ? 4 el droge sherry ? 1 el[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 20 2 eetlepels komijn 2 eetlepels koriander 1 dessertlepel kurkuma 1/2 theelepel cayennepeper 1/2 theelepel mosterdzaad 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 450 gr lamsvlees 1 theelepel kurkuma 1 1/2 theelepel gemalen zwarte peper 1 theelepel kaneelpoeder 1/4 theelepel gemberpoeder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 1/2 eetlepel vers limoensap 60 ml rum 1 eetlepel donkerbruine zachte suiker 1/4 theelepel cayennepeper 1/4 theelepel gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 700 gram kipfilet, in stukjes gesneden 60 gram boter 1 appel - geschild, zonder klokhuis en fijngesneden 40 gram gesnipperde ui[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 Viskruiden 1 eetlepel paprikapoeder 2 snufjes kerriepoeder 2 snufjes gemalen komijnzaad snufje pimentpoeder (allspice) snufje[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen voor het ijs 6 rode paprika`s 45 gram zoetzure gember (Toko) 1 el citroensap 1 tl witte wijnazijn 70 gr glucose 20 gr suiker zout peper uit de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 12 grote gekookte garnalen zonder kop en schaal - 1 flinke prei (alleen wit en lichtgroen gebruiken) - 125 gram basmatirijst - 30 gram verse[...]
Bron: smulweb.nlRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 1 komkommer voor salade 20 g verse gember 1/2 rode chilipeper 200 g garnalen, gepeld 75 g mayonaise 1 theelepel kerrie 2 eetlepels verse room[...]
Bron: smulweb.nl50 gr.sinaasappelsap,20 gr.geconfijte gember,550 gr.gedroogde vijgen,950 gr.geconfijte sinaasappelschil,1250 gr.geconfijte dadels,650 gr.amandelen met[...]
Bron: smulweb.nlCurry is een algemene benaming die vooral in de westerse landen gebruikt wordt om een grote variatie aan gerechten uit India, Pakistan, Bangladesh, Sri Lanka,[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beDeze week wou ik eens een nieuwe raïta proberen met wortel, eens iets anders dan de traditionele komkommerraïta. Ingrediënten 2 wortels, geraspt 2 cm verse[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com