Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 121 recepten
Ingrediënten 1 ui 50 g boter of margarine 1 pot gevogeltefond (a 380 ml) 1 stukje foelie 1 theelepel citroensap zout (versgemalen) zwarte peper 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g vastkokende aardappels (bijv. pommes primeur, zak a 1 1/2 kg) 1 kg witte asperges 1 citroen 125 g boter 2 stukjes foelie 1 ei[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 12 Taartbodem 75 gr Digestive biscuit, verkruimeld 50 gr gemalen pecannoten 2 eetlepels suiker 2 eetlepels lichtbruine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 500 gr kool (groene, witte of spitskool) 500 gr aardappelen 2 preien 250 ml melk zout en peper naar smaak een snufje gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 (23 cm) kant en klare diepe taartbodem 110 gr cranberry's 3 eieren 125 gr basterdsuiker 225 gr kandijsiroop (golden syrup) 6[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 225 gram boter 225 gram zachte roomkaas 6 grote eieren, op kamertemperatuur 400 gram suiker 2 eetlepels bloem 250 gram[...]
Bron: allrecipes.nl2 kopjes lichte rozijnen 1-1/2 kop gemengde citrusschil konfijt 1-1/2 kop gemengde vruchten konfijt 1-1/2 kop rode en groen geglaceerde kersen, gehalveerd 1[...]
Bron: smulweb.nlRozijnen-krentenbollen 12 stuks Sponge 37 gram tarwebloem 190 gram warme melk, 30'C 9 gram suiker 7 gram droge gist Deeg 360 gram tarwebloem 57 gram zachte[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 6 stukken kip, poten, drumsticks, of kipkarbonades - 4 el arachide- of zonnebloemolie - 2 uien, geschaafd in halve ringen - 2 tl kaneel - 3/4[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comRas el Hanout is een traditioneel Marokkaans specerijenmengsel. Het wordt gebruikt bij lam, vlees of kip, maar ook in couscous-, rijst- en tajinegerechten.[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comRecept 1 uit Ik kook stoofschotels is er één met rundvlees en uien. Ingrediënten gebruikt: 2el boter (ipv olie), 1,2kg runderlappen, 2 middelgrote uien[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIk ben zeer sterk van mening dat 'we' ons culinair erfgoed moeten koesteren. En aangezien ik op 'n goedogend recept voor Limburgs zoervleis stootte, raakte ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comslemp m (slempte, heb geslempt) brasserij; bepaalde melkdrank; slemperij; slijmerige klei; ineenvloeien van de grond bij veel regen als gevolg van te geringe[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBastognestoof: dat klinkt als vol kruidig rundvlees met verfijnde kandijsmaak. Me want! Ach, en zulk zomers weer is het nou ook weer niet, dus een winterse[...]
Bron: mangerie.blogspot.com