Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 eetl. plantaardige olie 75 g chorizo, in kleine stukjes 1 ui, versnipperd 2 tenen knoflook, geperst 200 g langkorrelige[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 4 gewone tortilla 's ongeveer 300 gr mini kip filets in blokjes gesneden handvol bevroren suikermaïs 1 teentje knoflook, geperst[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Olijf olie 250 gram rijst 250 gr pittige worst(Chorizo) 250 gram blokjes ham 1 rode paprika 1 gele paprika 3 tomaten 1 eetlepel tomatenpuree 1[...]
Bron: smulweb.nlAls afsluiter van het jaar ziet u hier morgen de best bekeken recepten van 2013, maar eerlijk is eerlijk, er waren ook armoedzaaiers bij op dit blog, de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNog maar een paar weekjes en dan........gaan we weer kamperen!! Ik heb er nu al zin in. Ik kan niet wachten tot we weer heerlijk op Texel in de tent heerlijk[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDeze week hebben we net als andere weken lekker gevarieerd gegeten. Zeker de groentetas zorgt hier ook voor, want die is meestal ook elke week wel anders.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlKnoflook in olijfolie. Koriander & komijn. Maiskorrels (klein blikje), kikkererwten (800 gr) & bouillon. 10 minuten doorkoken. Pureren. Chorizo in[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIn 1903 opende Het Openbaar Slachthuis in Leiden zijn deuren en had naast het slachten van vee enkele bijzonder functies. Zo was het slachthuis gedurende bijna[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comIngrediënten 1.2 kg vastkokende aardappelen 300 g sperziebonen 2 el olijfolie 4 chorizo kipworstjes 1 blikje crispy maiskorrels (300 g) 1 zak paprikamix[...]
Bron: ah.nlAch, de spagaat van de hedendaagse blogger… Schrijf je voor de kijkcijfers of over iets waar je je goed bij voelt? Wie dit jaar wilde scoren qua[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGoedenavond!! Oeh ik heb net weer heerlijk gegeten; een vegetarische Mexicaanse taart, heerlijk! Je legt in een ovenschotel een laag bakpapier. Hierop ga je de[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlEen lijstje van mijn recepten in 2012 is een persoonlijke ' trip down memory lane ’. Wat is er veel gebeurd… Met als hoogtepunt toch wel dat ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn Amerika is er een fastfoodrestaurant dat gespecialiseerd is in gepofte aardappelen, The Potato Sack . Nog nooit zag ik zulke grote aardappelen, zo'n 25 cm[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlOpstaan met het beeld van een zonnig oord en wuivende palmen is een prettig begin van de dag. Om de droom 'levend' te houden verzin ik een passend ontbijt. 2[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comSoep altijd lekker. Ik probeer altijd wel soep in de vriezer op voorraad te hebben. Ik maak tegenwoordig eens per 2 weken één of twee pannen met soep en deze[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl