Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 pakje (250 gr) gekoelde kaastortellini 30 gr boter 1 kleine ui, fijngesneden 1 pakje (200 gr) roomkaas 50 gr geraspte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1/2 (500g) pak tagliatelle pasta 50 gr boter 250 ml melk 1 eetl witte bloem 80 gr versgeraspte Parmezaanse kaas 225g gerookte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 250 g witte bloem 200 g volkorenbloem 1 tl zout 1 zakje instantgist, circa 7 g ¼ tl basterdsuiker 1 el venkelzaad 300 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 225 g bloem 1 el bakpoeder ¼ tl zout 1 el fijngehakte verse tijm klein handvol verse blaadjes basilicum, in kleine stukjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 Sconesdeeg 115 g zelfrijzend bakmeel 85 g volkorenmeel (liefst zelfrijzend) 1 tl bakpoeder snufje zout 30 g koele boter, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 200 ml kippenbouillon 2 teentjes knoflook, fijngehakt een mespuntje cayennepeper 2 kleine wortels, in reepjes 4 middelgrote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 100 gr mager spek 60 gr sjalotjes, fijn gesneden 300 gr bloem 2 theelepels bakpoeder 1/2 theelepel zout 2 eieren 75 ml melk 200[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 12 60 gr paneermeel 40 gr geraspte Parmezaanse kaas 1 eetlepel olijfolie 500 gr penne pasta 840 gr in blokjes gesneden gare kip[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 winterpeen 100 ml runderbouillon 30 g boter 10 ml room 50 g versgeraspte Grana Padano (Parmezaanse kaas kan ook) 5 gr gedroogde funghi[...]
Bron: smulweb.nl... à la Todd English? Wie? Nou, die man die wel eens bij Martha Stewart in het programma te zien was toen ik dat nog op Vitaya kon bekijken (in Gent). Een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comPolenta is een maisproduct, namelijk grof of minder grof gemalen mais . Vooral in Noord-Italië wordt polenta gegeten als stevige maagvuller. De polenta wordt[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comDit koekje valt onder de Italiaanse noemer ` Salatini ´. Dat zijn ´kleine zoutjes ´. Dus voor bij de borrel, als hapje bij het aperitief en zo.[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comVandaag het plankje in actie en dus weer wat Italiaans op tafel; Gnocchi (spreek uit: "njokkie"). Zoals alle Italiaanse recepten zijn er heel veel versies[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comAl een oudje, maar nog steeds lekker. 400 gram gehakt, 2 knoflookteentjes, ½ tl chilipeper, 2 tl Italiaanse kruiden, zout, 2 el paneermeel, 2 el melk,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZo'n 10-15 jaar geleden ben ik heel actief geweest op Smulweb, toen het nog leuk was, en niet commercieel. Ik heb daar 8 pagina's met recepten en informatie[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com