Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 78 recepten
voor 6 personen 300 gram schouderkarbonade of hamschijf 500 gram bruine bonen 3 stengels prei 0,5 knolselderij een paar stengels selderij 1 witte ui 1 wortel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 400 gram snijbonen 400 gram kruimige aardappelen 200 gram katenspek in kleine reepjes 6 kerstomaatjes 1 eetlepel + 20 gram boter 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 500 gram groene kool (zelf snijden of gesneden) 500 gram kruimig kokende aardappelen 1 flinke ui 2 teentjes knoflook 3 gedroogde tomaten (op[...]
Bron: smulweb.nlDe bedoeling van deze kruidenmixen is, dat ze ruim voor het barbecueen op het vlees worden gewreven. Minstens 24 uur in laten trekken en dan een uur of 4 voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 500 gram kruimig kokende aardappelen 500 gram gekookte rode bietje zout, peper 1 goudreinet 2 middelgrote uien 150 gram spekreepjes 0f meer[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Zoveel kipkarbonade zonder vel als benodigd (deze recept is met 4 karbonade = 2 personen) olie voor bakken 2 uien, in halve ringen 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g kalkoenvlees van de dij of gehakt van uitgebeende kippenbout 2-5 e koffiemelk of slagroom 1/2 t peper 1 sjalot, fijn 2 e paneermeel 1 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 20 asperges 200 gr. kruidenboter of roomboter zeezout peper uit de molen en wat nootmuskaat 1 ons bijv boerenham heel fijn gesneden 4 eieren[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 grote aardappelen 4 schouderkarbonades 3 el C1000 olijfolie extra vierge 2 el (grove) mosterd (versgemalen) peper, zout 1 zak botersla[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 lamskoteletten zout peper 1 ui, in halve dunne ringen 4 teentjes knoflook, fijn 3 cm verse gember, fijn 1 e kerriepoeder 1/2 t geelwortel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 700 gram kip dijfilet(of kipmedaillons), 1 ui, 1 teentje knoflook, 6 à 7 eetlepels Ketjap bakkruiden van SuCuisine, 7 eetlepels olie.[...]
Bron: smulweb.nl