Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Dit recept is gebaseerd op een recept uit de AllerHande van deze week. Het heeft mij heerlijk gesmaakt. Ik noem geen hoeveelheden bij de kruiden, ik deed er[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZo gaat het meestal. Je komt terug van vakantie en je staat enthousiast in de keuken met de potjes aangeschafte kruiden en een kookboek van het land, want je[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWat een fantastisch idee van de Italianen om boontjes door de groenten te doen, het maakt aardappelen volstrekt overbodig. Ik had er een complete maaltijd aan.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJa, ik weet het, heel flauw. En zo worst case was het echt niet. Tegenwoordig valt boerenkool - kale in het Engels - onder power food, dus is het eigenlijk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBij Jumbo zijn zakjes gemengde paarse en groene boerenkool te koop. Jonge boerenkool denk ik, want de blaadjes zijn vrij zacht. Dat vraagt natuurlijk om een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 500 ml kippenbouillon 1 scharrelkippenborst of scharrelkipfilet 125 g verse boerenkool, in stukjes gescheurd 1 tot 2 theelepels olijfolie 100 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJa, ik weet het, heel flauw. En zo worst case was het echt niet. Tegenwoordig valt boerenkool - kale in het Engels - onder power food, dus is het eigenlijk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZo gaat het meestal. Je komt terug van vakantie en je staat enthousiast in de keuken met de potjes aangeschafte kruiden en een kookboek van het land, want je[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is gebaseerd op een recept uit de AllerHande van deze week. Het heeft mij heerlijk gesmaakt. Ik noem geen hoeveelheden bij de kruiden, ik deed er[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVerrassend lekkere brosse groentechips Ik zag vandaag bij Lidl een zak met boerenkoolbladeren en ik herinnerde mij een hype van vorig jaar, toen regelmatig een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet recept voor dit brood heeft Janneke Vreugdenhil zolang uitgedokterd tot ze een foccacia met veerkrachtig kruim, fijne kauwkwaliteiten en een mooie, diepe[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlStufato di cannellini e cavolo Toscano De mensen uit het zuiden van Italië heten maccheroncini, omdat ze zoveel gedroogde pasta eten, die van Veneto polentoni[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk zag bij de Sligro cavolo nero oftewel palmkool en allerlei leuke soorten en kleuren lof, rood met witte artisjokken en catalonia. Ingrediënten: 250 gram[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDat vind ik tenminste. Eén van mijn favoriete recepten; daarom houd ik altijd een beetje ongekookte boerenkool achter als ik stamppot maak. Ingrediënten voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHoe je krijg je boerenkool smeuiïg als je geen jus hebt en geen jus uit een pakje wilt? Met eendenvet (en gebakken maagjes) uit een blikje gésiers.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl