Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 198 recepten
voor 4 personen 750 gram vastkokende aardappels 2 eetlepels olijfolie 1 blikje ansjovisfilets in olijfolie 50 gram 750 gram uien, in dunne ringen 250 ml room[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g kipfilet mespunt chillipepervlokken 1 tl gedroogde oregano 4 el olijfolie 2 teentjes knoflook, gesnipperd 2 ingelegde ansjovisfilets 200[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 volle handen rucola 1 handje verse basilicum 3 el zwarte olijven in plakjes 200 gr stevige pasta (penne of fussili) 1 rode ui 2 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de tomaten: 400 g cherry-tomaten 1 kopje olijfolie 3 takjes tijm 3 teentjes knoflook voor de tapenade: 0,3 kopje olijfolie 250 g zwarte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor 4 personen 2 grote stronken broccoli 2 grote tenen knoflook, gepeld en gehakt 8 ansjovisfilets 2 - 4 kleine gedroogde Spaanse pepertjes,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 g macaroni 100 g brood of Panko (Japans broodkruim) ca. 500 g rijpe tomaten 1-2 tenen knoflook, gepeld 2 handenvol basilicum ca. 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 Kipfilet 40 gram Patak`s Tikka Masala Kruidenpasta 2 dl Yoghurt 1 krop sla 1 Patak`s Naan Naturel 60 gr Parmesaanse kaas 4 ansjovis filet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo riblap, in stukken van ca. 6 cm lengte 10 ansjovisfilets 1 gedroogd pepertje 2 afgestreken eetlepels bloem 2,5 dl rode wijn 0,5 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g rundergehakt 350 g half-om-half gehakt 3 eieren, geklutst 2 teentjes knoflook, gehakt 1 ui, gesnipperd 1 eetl. gehakte peterselie 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 125 ml droge witte wijn 2 sjalotjes, fijngesneden 100 ml slagroom 1 el kappertjes 4 ansjovisjes, fijngesneden 1 1/2 el grove mosterd 120 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 dungesneden entrecotes van ca. 125 gr. per stuk 1 el. olie zout en peper 1 groot stokbrood in vier gelijke stukken 1 vleestomaat in dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kg mosselen 25 g boter 4 ansjovisfilets in stukjes 1 zakje verse dille fijngesneden 1 bekertje crème fraîche 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen VOOR MARINADE: 1 e vers grof gemaalde zwarte peper witte gedeeltes van 3 lente-uien, in stukken 200 ml balsamicoazijn 3 ansjovis es 3 e[...]
Bron: smulweb.nl