Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten Porties : 6 900 gr entrecote, dun gesneden dwars op de draad 120 ml olijfolie 2 eetlepels knoflook, geperst 1 snufje gedroogde oregano 1 (5[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Mierikswortel-mayonaise: 1 eierdooier 1 eetlepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 2 theelepels suiker 75 ml zonnebloemolie 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Mierikswortel-mayonaise: 1 eierdooier 1 eetlepel dijonmosterd 1 eetlepel witte wijnazijn 2 theelepels suiker 75 ml zonnebloemolie 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlWanneer je, zoals ik afgelopen weekend, een berg aan het opfietsen bent met een stijgingspercentage van tussen de 7 en de 11% en dat over een afstand van 21[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 4 aardappelgratins (met emmentaler (doos 400 g)) 150 g boter (op kamertemperatuur) 4 entrecotes (op kamertemperatuur) 3 eieren (gesplitst) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 maal 2 kalfsentrecotes 150 g abdijkaas (Pere Joseph bediening) 1/2 kleine rode ui 2 verse vijgen 1 takje rozemarijn 1 eetlepel olie 1/2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 100 gr boter (zacht) 1 sinaasappel (schoongeboend) 1 theelepel kardemom (gemalen) 1 pot halve peren op siroop (350 gr) 2 x 2 stuks[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ spitskool (ca. 1 kilo) 75 g magere spekreepjes 2 el (witte wijn)azijn 2 el (olijf)olie ½ el karwijzaad (kummel) zout[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 zakken pofaardappelen (a 2 stuks) 6 el olijfolie 1 teen knoflook (fijngesneden) ½ bakje tijm ((a 15 g), alleen de blaadjes) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sjalotten (gesnipperd) 2 eetlepels rode-wijnazijn 2 entrecotes (op kamertemperatuur) 6 eetlepels olijfolie extra vierge 125 ml crème[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 ml medium dry sherry 2 eetlepels Japanse (rijstazijn) 3 eetlepels Japanse sojasaus 3 eetlepels honing 1 eetlepel verse gember[...]
Bron: ah.nlDit is echt een super combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er zijn[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 1 entrecôte van 700 gr. olijfolie groene peperkorrels Saus: 300 gr rode ui 250 ml rode wijn witte azijn 35 gr boter Bereiding:[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit is echt een fantastische combinatie: mosselen met bearnaisesaus. Op zoek naar een recept voor deze saus kwam ik al gauw op de site van Jeroen Meus uit. Er[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl4 entrecotes peper en zout voor de chimichurri: 6 tenen knoflook 3laurierblaadjes 2 spaanse pepers zonder zaadjes zout 1/2 bosje peterselie 1/2 bosje oregano[...]
Bron: smulweb.nl